Vart fan e idioten jimin!!

615 5 0
                                    

Jungkook vaknar upp ensam på toan gråtandes ,han va den som spydde som fan så han somna på toan. Han går upp gråtandes lch torkar tårarna för att leta efter bree.

Emmy vaknar och ställer sig upp för att få o ta ett glas vodka men nej hon e så full att såfort hon ställer sig upp snurrar allt o hon har ingen kontroll, men Jin vaknar och ha hade inte drukigt lika mkt alm Emmy så han hämtar istället vatten till henne o sitter bredvid henne och tar han om henne tills d resterande vaknar.

Wiola och namjoon vaknar upp halvnakna i ett sex rum. Ingen av dom minns nägot men d verkar som att dom haft sex och kan pricka av de på sex listan, dom klär på sig och går till Emmy och Jin och pratar lite för att fatta vad som hände igår.

Ina och Taehyung vaknar upp med massa jävla choklad papper och vodka runt sig och går MIT gruppen och försöker komma ihåg vad som hänt igår.

Hoseok och yoongi vaknar upp heeelt nakna bredvid varandra i limousinen och hoseok har av någon jävla anledning en rosa butplugg i röven och yoongi en cockring på kuken.. dom båda sätter på sig kläderna och går in till alla som om inget hänt😅

Bree vaknar upp av att jungkook kryper omkring gråtandes på golvet och letar efter henne, - uuugh kook jag är här kom fan.
Han blev plötsligt glad och tog bree i handen och gav henne en kyss på kinden och så gick dom till gruppen och alla satte sig i limousinen igen påväg hem.
————————————————————————
Alla kommer hem och lägger sig på sina rum och deckar utom bree hon går till Jimins rum.. hon öppnar sakta och tyst han dörr och kollar in, - hora? Hallå Jimin? Va idioten är inte här Wtf är han?
Bree går in och kollar när hon ser fkn Jimin ligga i fostretställning ute på taket. Hon öppnar fönstret och skriker  - JIMIN VADFAN GÖR DU?!
Jimin kryper argt in i rummet och sätter sig på sängen - ge hit mat! Hur fan kan ni leta efter mig nu? Efter 3 jävla dgr jag Kunde dött!

- eeeeh här. Bree slängde fram en halv chokladkaka från fickan till honom. - men vadfan gjorde du på taket då idiot?! Inte mitt fel att du kröp ut där?
- men jag ville komma ut du låste ju fan min dörr?
- ja och? Fan kom tillbaka till ditt gamla rum nu så vi håller koll på dig stora rumpa.
-kalla mig inte de...

Bree gick med jimin till hans gamla rum sen la hon sig bredvid jungkook o somnade.
När jimin kom in på rummet blev yoongi skit arg och flyttade ut hans säng till köket och sa - sov här vi vill ha space manen.

Jimin kände sig oönskad men lyssnade på honom:/ nästa del blir intensiv!!

BTS and the sexhouseDär berättelser lever. Upptäck nu