poliser efter oss påväg till Spanien

61 2 0
                                    

Jimin vaknade upp i garaget som var fallfärdigt och skrek så att alla vaknade och ba men vadfan Jimin håll käften vi är här men du luktar fisk så du får vara där tills vi åker till flygplatsen..

bree satte på nyheterna och kollade medans alla andra somnade om, hon kännde hur jungkook kröp och la sig i hennes knä och sommnade. på tv'n pratade dom om ungdomar som polisen jagade. - ooooh spännande sa bree och kollade intensivt på tv'n

- vänta dom är ju ute efter oss skrek bree!!! hallå allla upp vi måste dra polisen är efter oss vi tar limon till flygplatsen sort som fan!!! polisen ät efter oss!!!

alla flög upp från madrasserna och hoppade in i limon med sin packning och körde i full fart motflygplatsen och bokade akut flyg till Spanien och åkte nu mot Spanien och ringde emmy för att komma och möta oss vid flygplatsen om 4 timmar och köra oss till ett hotell.

-okej är alla här de hoppas jag fan för nu vänder vi inte! okej bree räknade 1,2,3,4,5,6 ? vänta är någon på toa eller va??? okej vänta wolli? ja namjoon? ja koocki? ja hoseok? ja yoongi? ja Jimin? Jimin? äähhh fyfan om dom hittar honom ääääh ass nej den jävla råttan asså fyfan vi är körda...

Jimin vaknar av sirener som tjuter. en trupp med poliser omringar honom.

-vart är dina vänner?

- i vardagsrummet sa Jimin rädd

- nej ingen är i huset ljug inte för oss unge man

- meen va!!! dom va där sist vi skulle åka till spanien tillsammans

- okej hoppa in vi åker dit med dig och du ska föra oss dit och inte ljuga för då råkar du illa ut!

- äääh ääääh sa Jimin samtidigt som han skakade och blev upplyft från madrassen och in puttad in i helikoptern och dom körde nu mot Spanien.


hur ska de gå för gänget att komma undan polisen och kommer sebbe tillbaka?? hhmmmm och vad händer med Jimin? ja ni läs vidare i nästa del som kommer snart!

BTS and the sexhouseDär berättelser lever. Upptäck nu