Jimin?

68 2 0
                                    




Jimin va påväg till hotellet när en folkmassa med barn på 10 år sprang mot honom och frågade honom om han va med i bts och sedan drog dom med honom till sin skola och tejpade fast idioten Jimin på en av de vita tavlorna och tvingade honom säga vart resterande av bts befann sig, när dom fått sitt svar sprang dom mot hotellet och lämnade Jimin där.

alla ungar sprang till hotellet med de va låst och dom blev iväg körda för att dom inte bodde där så dom sprang tillbaka till Jimin och satt honom i en skottkärra och band fast honom med rep så han inte kunnde rymma sedan körde dom honom till hotellet och visade upp honom fr att få komma in. duma som barnen va fattade dom inte att dom bara skulle släpp in jimin och inte dom.

jimin blev insläppt och ungarna utelåsta sedan sprang jimin upp till rummet och kom in och möttes av att hoseok och yoongi grov hångla i sängen han bara står där häpen och försöker säga något med han typ tänder på de så han smyger in på toan och lyssnar istället medans dom börja ha sex och sitter där i sitt hörn på toan och runkar sen märker han att dom är färdiga och kommer mot toan och hoseok ser jimin och får panik.

- JIMIN DITT JÄVLA ÄCKEL VADFAN GÖR DU HÄT HAR DU SÄTT ALLT DU SÄGER INGET OCH FLYTTAR UT MED EN GÅNG FYFAN DU HÅLLER TYST OM DETTA OCH GÖR ALDRIG OM DETTA rör hoseok.

jimin blev insläpppt av mannen som ägde hotellet till ett eget rum som vanligt och han sommnade iallafall.

nästa dag är det dags för en sjuk aktivitet!!

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now