vad är felet på jungkook???

51 3 0
                                    

bree vaknar och går in till koócki för att se om han är normal igen men nej han bara sitter där i foster ställning under filten och sjunger creepy medans han gungar fram och tillbaka.

hon gick in till wiola och namjoon i jimins rum och bad dom komma nuu.

- men kvinna i sover chilla.

- NEEEJ NU DETTA ÄR AKUT skrek bree och drog wiola och namjoon i örat in till dras rum och visade jungkook.

- va vad har hänt med honom??? sa namjoon förvirrat och obehagat

- jag hittade honom såhär i duschen igår efter de med sebbe och de går inte att få kontakt med honom...

- koockie??? koockie??? namjoon gav honom en käftsmäll men inget ändrades. meeeh wtf vi måste ta honom till dichen och sätta på den och om inte de funkar vettefan. dom prövade att sätta på duschen över honom men inget hände han fortsatte sitta och gunga som förut.

dom slängde glasflaskor på honom och skrek hans namn men inget hände dom hämdade tilloch med jimin och lätt honom sätta sin kuk i hans röv men nej ingen reaktion något behövdes göra och de va fort för detta va bara föööör obehagligt...

dom kom överens om att sätta honom där han började och låta bree prata med honom med en lugn röst och ge honom en kyss för att se vad som händer.

- koockie? de är jag bree de är okej nu sebbe är borta och han kommer inte tillbaka du är inte i fara längre kom tillbaka snälla viskade bree lungt i jungkooks öra.

han slutade gunga och satt still och spärade upp ögonom och klamrade fast hårt i bree som la honom i sängen och pratade lungt med honom och förklarade vad som hänt efter de va han fortfrande skakig och hade svårt att sova men han va sig själv igen lilla kockie va tillbaka. bree la sig och kraade honom tills han sommnade och låg där tills han vaknade igen.

dom andra städade rummet och gick sedan och la sig på soffan och kollade på serie.

i nästa del får vi se vad som händer aja hoppas ni sover gott hahahahahah bye.

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now