Wiolas dag!

712 6 1
                                    

Idag va de min dag!!!sovit dåligt eller va sur inget o snacka om idag är d min dag o ingen kan komma undan.
Wiola gick upp och sminkade sig och klädde på sig en tigth svart klänning som va utsvängd nertill till ett par overknee socks. Hon gick ut och köpte baguetter, choklad och nocco till alla i olika smaker och såklart havredryck till bree för jag e en sån bra vän Hihihi. Jag gick lch knackade på allas dörrar utom jimins för jag visste inte Att han bytt rum.

Jag lämnade iallfall en lapp utanför allas dörrar där d stod vi möts i lobbyn om 15 min!!

Emmy och ina satte på sig matchande tighta tröjor till kjolar och knästrumpor och gick ner till lobbyn med Jin och Taehyung.
Namjoon klädde på sig drack ett glas vatten och sprejade parfym på sig och gick ner i lobbyn.
Bree klädde på sig en svart tigth kjol till nätstrumpbyxor och en topp sedan tog hon jungkook i handen och gick ner till lobbyn med honom.
Till sist kom Hoseok och Yoongi i matchande outfit lite wired ja men ingen tänkte på d iallfall.

Wiola kom nu med en säck med saker en sak till alla. Namjoon fick en lunga krona ofc lixom han e ju min kung och Emmy fick en kaktus hatt och Jin en kaktusblomma att sätta i håret, ina fick en vodka hatt och Taehyung fick ett en sprit glas hatt, hoseok fick en dildo slipps och yoongi fick en dildo fluga. Jag till sist fick en krona då såklart Hahah iallfall nu skulle jag släppa bomben om vart vi skulle!

-okej alla vi ska på strippklubb!!! Så först ska vi alla äta baguetter och dricka nocco utom bree som får havredryck My Queen! På en fancy resturang Sen går vi alla till strippklubben och dansar loss för vi är stripporna!!! Jag har hyrt lokalen så d e bara vi där så vi kommer ba släppa loss!!
————————————————————————
Vi alla åkte i en rosa limousin till strippklubben och drack ett glad champagne och dansade till musiken och alla typ hånglade med alla o d va Nice stämning.
Sen kom vi fram till strippklubben där jag ställt fram massa alkohol och släppt upp massa rosa och svarta helium ballonger i taket.
Vi alla hade jätte kul hoppas jag? Sen åt vi alla fulla jävlar choklad och fortsatte hela natten några sov i de fancy sofforna och några dansade och några satt i ett hör o myste o Aa.
————————————————————————
Men jimin då? Vart är han? Jo han är utelåst på taket för att han skulle rymma men fönstret gick i lås och han kan inte ta sig därifrån:/

Iallfall fortsättningen får ni snart igen.

BTS and the sexhouseDär berättelser lever. Upptäck nu