Jimkoock????!!!!?!??!

57 3 2
                                    




jungkook vaknar upp av att någon viskar i han öra - Jungkook? jag måste berätta en sak för dig sa Jimin sorgset och tog honom i handen in till sitt hotellrum. han satte Jungkook på sängen och sa.

- ja ja ja jag tror att jag är gravid med ditt barn..

- HAHAHAAHAH JA MEN VIST SURE JIMIN HAHAAH skrattade Jungkook

- Jungkook? jag menar alvar.... asså när vi hade sex så typ låg det en sperma pöl i sängen som jag la i en burk och jag typ satte in det i mig och kolla lixom min mage har växt som fan och jag gick på ultraljud igår oo de än en kille:(

- uuuuuuuuh DEDÄR BARNET SKA JAG INTE HA LÅT MIG VA IFRED DITT PERVO KOLLA ALRIG PÅ MIG IGEN!!! skrek Jungkook och sprang in till bree där hon att upp i sängen och frågade på ett uppnosigt sätt - vart har du varit?

- ehmmm jag drack jucie eller nej te med eeeh jimi nej hoseok hehee

- okej sa bree fundersamt och gick ut till köket för att göra mackor med nutella på.

jungkook beteende var konstigt och bree skulle ta reda på varför och det fanns bara en som skulle kunna få jungkook få sånt konstigt beteende och de va... JIMIN!!!

Bree sprang till Jimins rum och sparkade upp hans dörr med en karate spark i luften där jimin står framför spegeln med en stor jävla buckla till mage.

- JIMIN VAD HAR DU GJORT MED JUNGKOOK VRF E HAN SÅ KONSTIGT OCH VRF STÅR DU DÄR MED DIN TJOCKA MAGE!!!!

- eeem asså jag typ är gravid med hans barn:/
- HAHAHAH de e omöjligt due bara almänt tjock sluta skräm upp koocki nu!

- meeeh bree...

bree gick tillbaka till sitt rum för att säga till jungkook att det var omöjligt att han skulle kunna va gravid men i nästa del kommer vi få sjuka nyheter av jimin och hans "barn"

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now