hämnden i nybro

72 2 0
                                    

alla kommer fram till wiolas vrak till hus och släpar in sina saker sedan började dom alla gå till paradisskolan, luras inte av namnet den borde heta helvetetsskola. aja alla gick dit och när dom kom fram flokades alla runt dom som om dom vorre djur.

- uuugh flytta på er vi gick här för 6 år sen fkn horungar vi ska prata med Linda och sedan Magnus. dom gick alla mot kemi salen jungkook och yoongi väntade utanför medans namjoon och hoseok gick in och ställde sig framför Linda som hade lektion sedan kom wolli och bree dom sa allt elakt dom skunnde komma på och sedan slog dom till henne slängde ner alla böcker från hennes jävla vagn och la henne där på medans hon spratlade. - Ungar stick medans ni kan!! vi knät fast henne och drog henne till rektorn där dom klubba ner honom och la honom på den andra våningen av vagnen sedan sprang dom alla till slakteriet där dom satte dom i en giliotin och drog av huvena på dom och sedan lämnade på på en stol i ett klassrum där de stod på ett papper att ett par elever gjort sitt mål på den skolan och äntligen kunnde gå vidare i livet.

dom fortsatte mot Hanemåla skolan där dom sköt ner rosita, birgit, ansofie, markus, rebecka, Annelie, stigbert och rosmarie i huvet och la dom alla på hög i lärarrummet och drog hem till wiola för att sova.

- fyfan va skönt att fått de gjort nu kan vi entligen rymma landet till Spanien sa bree och wiola i kör. efter d gick alla och la sig på varsin madrass i samma rum till och med jimmin tills bree gick upp mitt i natten och drog iväg med hans madrass till garaget för att han luktade fisk.

i nästa del kommer dom rymma till Spanien och dom kommer ha polisen efter sig!!!

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now