Amanda och Jimin??

64 3 0
                                    

Wiola öppnade häpet munnen och kollade på Bre och skrek högt - JAG SA JU DE!! och sprang förbi henne in till garderoben och vägrade komma ut. och jungkook blev som sten när Amanda skulle hälsa. precis när Amanda skulle hälsa på honom kom bree och skrek - DU HÅLLER DINA FETTIGA FINGRAR BORTA FRÅN KOOCKIE!!!

hon tänkte sträcka sig mot namjoon och hälsa då wiola kom fram springandes och började gnaga på hennes arm tills hon släppte greppet om hans hand så wiola tog den istället ocg gick in med honom till sovrummet. Jimin kollade förvirrat på alla och frågade.

- känner ni varandra på något sätt?

- ja vi gick i samma klass i 8 år jag vet inte vrf dom gör såhär jag är glad över att se dom med de värkar inte dom va sa amanda skeptiskt samtidigt som wiola skrek från rummet att hon skulle hålla käften och dra åt helvte med Jimin och hoppades dom fick fula barn. bree instämde och bar in jungkook till wiolas och namjoons rum där alla satt och snackade skit om jimin och amanda i en ring.

Jimin fortsatte iallfall in till hoseok och yoongi och skulle presentera Amanda för dom och hoppades på bättre reaktion.

- detta är Amanda min flickvän sa han stolt till dom.

- nämen titta du har hittat någon som är lika ful som dig sa yoonge roat samtidigt som hoseok började flina och sa till amanda vilken värdelös pojkvän jimin var, men att de va bra om dom drog långt här ifrån så dom skulle slippa Jimin efter så många år.

amanda tog Jimin i handen och röt åt dom att hon skulle säga detta till sin mamma varpå Wiola hörde d genom väggen och blev skit sur och hoppade fram med sin yxa och sa - i dina drömmar att du gör de och högg henne sedan sprang hon in till rummet igen och fortsatte snacka skit.

jimin reste amanda upp och körde henne till sjukhus och sa att allt skulle ordna sig. sedan ringde hon sin mamma som kom fort och fråga vad som hänt då hon satt i flera timmar gråtandes och överdrev hela historien gånger tusen och fick sin mamma att gå igång och skickade henne på oss...

så som ni förstår kommer vi få ett helvete med Amandas jävla morsa efter oss i nästa del jaaa kul ellerhur inte!!! jävla Jimin ingen gillar dig efter detta...

BTS and the sexhouseDär berättelser lever. Upptäck nu