wtf händer

35 2 0
                                    


jimin tror att han har makt och att igen kan bossa över honom längre det tänker han använda. 

han drar med sig hela armen till presidenten i texas vid namn freddy och tvingar honom att avgå så han själv kan bli president och bossa över alla andra!!!

men istället kommer taehyung och smiskar honom får armen att åka tillbaka till Uganda och flyttar in jimin och hans saker i en fängelsecell. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jin går ned till taehyung och ser honom i sin sexiga poliskostym båda fick ögonkontakt, taehyung drog jin mot sig med jin ville styra så han puttade taehyung mot polisdisken dom börjar strula och smeka varran samt dra av sig kläderna, jimin kollade upp från sin cell intensivt.

- hah så du kom tillbaka för taehyung inte för gänget schyst jin schyst sa jimin och satte sig ned på golvet och lekte med en skalbagge som sprang runt på de hårta golvet.

- bitch not youre bussnies gå o lägg dig sa jin och tryckte in in sin kuk i taehyungs ass haha dirty as hoes nu får ni inte veta mer. 

yoongi och hoseok e sura på jin så dom skriver ett brev till gruppen och drar från landet för att hitta ett nytt band o fortsätta med musiken. 

hmm ett nytt kärlekspar iiiih well i nästa del får vi se vad som sker. 

BTS and the sexhouseDär berättelser lever. Upptäck nu