bree förstör??

33 3 0
                                    




en vacker morron då jimin och jungkook sitter i köket och äter frukost med 1 åriga jimkook kommer bree inrusande in i deras hus.

- Hej bree hur mår du? sa jungkook vänligt

- huuuuuh de är Taehuyng han har blivit galen han sköt yoongi han och han va nära på att skjuta mig med bara för att jag saknade dig!!wiola och namjoon va redan i new york då på en romantisk semester ensamma och hoseok sprang så ni måste hjälpa mig!!!

- MEN VA!?? skrek jungkook!! okej ta jimkook till skyddsrummet du följer med mig med limon bree!!

när bree och kookie kom in i limon kändes det som gamla goda tider men skit i de nu ska dom få tag på Taehuyng! dom ser honom springa från mc donalds med en kassa i händerna och springer fram till limon och lägger sig på rutan.

- TAEHYUNG VAD HÅLLER DU PÅ MED skrek Jungkook och gick ut och sköt en bedövnings pil i huvet på honom så han sommnade och lämmnade in honom på psyket.

kom nu bree sa jungkook och bar upp henne med sina muskelösa händer och åkte till jimin och jimkook och sa till dom att dom nu mera skiljer sig och att han får återgå till att bo på sitt kassa rum på hotellet igen och att han tänker bo med sin kära bree igen.

yoongi klarade sig med har en jvla sten i lungan som taehuyng la där och han får aldrig mer ha sex för att hoseok råka trampa på hans kuk när han låg på golvet.

i nästa del kommer wiola och namjoon tillbaka med en gäst som ska bo på htellet med dom:)

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now