nyheter på hotellet

25 2 1
                                    


taehyung springer in till bree och wiola och skriker 

- det är en invation utanför vårat hotell dom hotar med att spränga hela skiten i luften om vi inte flyttar ut och att dom får något i utbyte!!!

- wtf pratar su om taehyung har du blivit knäpp skriker bree tillbaka och kastar en kudde mot honom. 

- MEN HALLÅ ( man hör en stor smäll och massa skrik) jimin kommer inspringandes och lägger sig under vardagsrumsbordet samt yoongi och hoseok som kommer in med allt dom äger och skriker 

- HALLÅ DE E KRIG VI GER DOM JIMIN SÅ DOM LÅTER OSS VA skriker hoseok

- men lägg av vad skulle dom vilja oss?? säger wiola trött och skjutsar ut dom alla genom dörren där Ugandas president stod med  ett hagelgevär och en stor militär trupp bakom.

- BBBrrrreeeeeee!!!!! skrek wiola till och smällde igen dörren som några sekunder efter smälldes upp igen. 

- ooooh hej Ravi ( jag döpte ugandas president till ravi för fick inte fram någon innfo om vad han hette) trevligt att se dig igen vad vill du en fin dag som denna? sa bree och skakade hand med Ravi.

- förlåt bree vi visste inte att du bodde här men vi behöver att ni drar härifrån och ger oss något i utbyte mot att ni bott här utan att betalat en ända räkning. 

- vi har inte fått några räkningar?? wiola!!!

- eeeh hehe dom typ kommer varje månad och jag går upp tidigt för att ta dom o strimla ned dom i jimins mat så asså he HÄR TA JIMIN HAN ÄR TILL HJÄLP I ARMEN wiola drog fram jimin som satt under bordet och överlämnade honom till ravi.

- tack förlåt för vi stört vi uppskattar om ni utrymmer uganda och flyttar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

alla hade packat sina saker och åkt i sin jävla limo som något äckel målat röd och skrivit "hornasister" på. väl vid flygplatsen säger taehyung att han fått jobb som polis i Texas och att vi alla kan bo över polishuset där det är fett nice och dyrt så alla åker dit och packar upp på hotellsviten över polishuset. 

i nästa del händer en del saker ni inte vill missa :) 

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now