fast på flygplatsen?

1.1K 10 10
                                    




Alla tjejerna och bts killarna satt på flygplanet påväg till holywood nej vänta lite inte Namjoon, Taehyung och Wiola för dom missade d medans dom letade efter Táehyung för att den jäevln tappat bort sig och sommnat i ett hörn.

- din jävel asså kunde du inte gått runt och letat istället för att sitta o sova så vi inte hittar dig! wtf asså nu har vi missat vårt flyg och måste ta ett senare! skrek Namjoon.

- Killar jag har en ide ni är ju "kända" så ni kan ju kräva nya biljetter gratis eller hur? sa wiola spänt - eeeeeeh vet inte riktigt sa Taehyung, - KÄFT du gjorde så vi blev försenade så d får du fixa kör hårt sa Namjoon och slog till honom i ryggen.

Taehyung gick försiktigt fram mot disken och sa - eeeh hej du jag är ju Taeyung från bts du vet i sydkorea? jag är ju känd o så och jag råkade göra så att några av oss misssade flyget sååå kan du fixa 3 nya biljetter sa han osäkert.

- du är ju dum i huvet nej d kan jag inte. Namjoon kom fram och sa - du hallå jag har 10000 kr då kanske du kan ändra dig? - hmmmm okej men flyget går om en halvtimme så skynda på och ha en trevlig resa! idioter suckade hon. - URSÄKTA DIG MEN DU SÄGER INTE SÅ OM MIN ÄLSKLING sa wiola och smälde till henne och gav henne en extra 100 lapp.

dom checkade alla in och hoppade på flyget o satte sig på sina platser. wiola och namjoon satt brevid varran och taehyung satt 2 rader bakom med en främmande tant. iallfall Wiola och Namjoon gick båda in på en toa och aaah hade lite kul Hint Hint!

i holywood hade alla dom andra redan kommit till hotellet. - Okej alla jag och jungkook och Wiola och Namjoon dela rum 136 , Emmy och JIn Ina och Taehyung delar rum 135 och Hoseok, jimin och yoongi delar rum 137 ockej alla fattat? sa Bree

-Men men..

- vad Jimin vad fattade du inte? sa Bree bestämt

- jag vill lixom inte sova med dom dom e så jobbiga jag vill sova med er..

- MEN NU FÅR DU INTE D JAG HAR BESTÄMT ALLT I DETALJ OCH INGET ÄNDRAS NU SÅ LEV MED D DU FÅR VÄL KOMMA OCH HÄNGA ÖVER DAN MEN INTE BO HÄR OKEJ?

- okej sa jimin ledsamt

- bra alla går in och packar upp nu och så ses vi om 2 timmar i lobbyn.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------namjoon och wiola kom ut från toan och kysste varran och sa - d va bra haha då kan vi bocka av d på sexlistan. nu sätter vi oss o sover i 1 timme tills vi är framme.

i nästa del kommer ni få följa vad dom alla gör i holywood!!

BTS and the sexhouseDär berättelser lever. Upptäck nu