the crazy as day

108 2 0
                                    




alla vaknar och går ner till lobbyn sedan går alla efter bree för ingen vet vad dom ska göra men iallafall dom gick mot ett cafe där alla satte sig och bree skulle äntligen berätta vad dom skulle göra!!

- okej alla vi ska köra en konsikvens lek så jag börjar okej Jimin antingen går du fram till hon som står vid disken i cafet och ber om sex eller så går du och beställer en tårta som du sedan slänger i ansiktet på henne och går därifrån.

- men sluta d kan jag ju inte göra! utbrast Jimin

- STRAFF skrek bree okej då får du gå hem och inte va med oss hejdå!!!

jimin kollade på dom med sina valpögon och gick hem till rummet och kolla på porr i sin ensamhet.

- okej så nu till den riktiga aktiviteten som är orgi någon som har förslag på ett sjukt ställe att ha de? okej bra för jag vet vi ska till Stockholms största porrhus och ha hårtsex och köra på!!!! alla gick tillsammans dit och gick in i den stora byggnaden och betalade för ett rum för dom alla 6.

-okej jag och wiola sitter i sex gungan så tar en av er oss framifrån och två av er oss bakifrån sen kör vi pisksex i vattensängen. wiola satte sig i den ena och namjoon tog av sig byxorna och tryckte in sin kuk i hennes fitta snabbare och snabbare och hoseok tog henne bakifrån snabbare och snabbare. sedan började jungkook ta bree framifrån hårdare och hårdare och yoongi hårdare och hårdare fast bakifrån. sedan gick dom över till vattensängen där wiola sög av namjoon sensuellt och sedan gick hon över till hoseok och bre görde runk på jungkook och yoongi sedan körde d piskan på wiola och bree.

sedan gick alla till ett lyxställe och åt suschi där sebbe kom fram och sa - nämen hej så ni kom tillbaka till mig? saknade ni mig så mkt.

- okej sebbe vad gör du här? jag vet att du inte bor i stockholm och vad är sanolikheten att du skulle vara är exakt när vi är här? och på en suschi resturang du äter inte ens suschi.

- okej jag ville bara vara med er och ni kan inte hindra mig! jag tänker inte ge upp jag har precis haft sex med Jim eller vad han hette och bor på hans rum nu och jag tnker fortsätta försöka vinna ditt hjärta Wiola!! sa sebbe och gick ut från resturangen.

Namjoon blev sur och tyckte att de fick vara nog nu så han gick snabbt ut med sina långa ben och plockade upp sebbe som högg honom i benet med en kniv så namjoon föll till marken sen sprang han iväg.

wiola sprang snabbt ut och ringde abulansen och åkte in direkt och hoseok följde med dom satt där brevid honom hela natten medans de andra åkte hem till hotellet och yoongi fick sova på soffan i brees rum.

i nästa del kommer alla åka till nybro för att ha kul efter att namjoon fått sin hämnd och hans ben fått gips då...

BTS and the sexhouseDär berättelser lever. Upptäck nu