ett nytt kapitel på holywood resan

325 4 0
                                    




Sebbe är min kompis från nybro ja den där äckliga hålan som allt är skit i där man inte kan göra någonting...

iallafall han åkte heeeeela vägen från kalmar flygplats till holywood för att överraska mig för att han är desperat kär i mig och tror att han har någon chans mot Namjoon.

väl på hotellet hade jungkook och jimmin sex mot jungkooks vilja så han grät. efter d gick jimin ner på knän och firade till junhkook som bara började gråta ännu mer än förut, de tog jimin så dum som han va som att d va glädje tårar och att d va ett tecken på att han sa ja. men nej han grät för att han kände sig förnedrad av att gifta sig med jimin och tvingad.

jimin sprang in till bree och dom andra och berättade att d skulle blir ett bröllop utanför hotellet ikväll klockan 22:00. sen sprang han in till dom andra emmy och dom andra och sa samma sak och till sist skickade han in en lapp där d stod allt om bröllopet som han sa till dom andra till killarna.

bree blev genast upröd vilket wiola såg så hon sa till Namjoon att ringa the weekend medans hon själv satte sig brevid bree och började snacka skit om jungkook och gav henne havredryck så att hon skulle tagga ner. emmy och ina kom in springandes med maaaassa choklad, munkar, kakor och maaaassa annat och satt o prata med henne tills d knacka på dörren.

- uugh d e säkert jungkook öppna inte han kommer inte komma in om någon inte säger till honom att han får d ändå. konstigt nog öppnades dörren och där stod Sebbe... ina stirrade ner honom ocg gick genast in på toan för att spy upp sina inälvor, emmy gich fram och sa att de inte va något bra tillfälle just nu och tryckte ut honom för rummet medans bree skrek - NEJ HAN KAN STANNA, - VAA? sa alla i kör.

namjoon gick fram och ställde sig uppnosigt framför honom och undrade vem kräket va. var på Wiola svarade att d va hennes vän från nybro och sebbe satte sig på knä och började fria till Wiola. - wiola min älskade vill du gifta dig här idag?

- sebbe har du drogat? frågade Wiola irriterat

- nej du vet hur jag känner för dig Wiola.

- Sebbe jag har Namjoon här som är min "man" så du borde gå.

sebbe kollade på dom alla förvirrat och sa - jag ger inte upp jag checkar in i ett annat rum och kommer tillbaka. han slängde igen dörren och gick för att checka in.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------några timmar senare vaknar alla upp med chokladpapper och massa annat skräp runt om sig i soffan av att the weekend och bree står framför dom i discokläder och säger - lets do this hämnd fyllt, - dags för bröllop!

alla gick ner och ställde sig framför en stor hjärtballong där d stod "bröllop pågår för Jimin och Jungkook" bree och The Weekend ställde sig längst fram och väntade spänt med alla andra bakom.

nu kom dom och under hela bröllopet stod Jungkook och grät och snyftade medans Jimin va kärleksfull och styrde vigslen. och bree och The Weekend stod längst fram i sina silvriga, glittriga disco kläder och pekade finger. efter de smällde bree ballongen och gick upp hand i hand med The Weekend och la sig i sängen jämte honom alla andra följde efter på led och sa grattis tror jag och la sig sedan i sina sängar.

Jimin och Jungkook la sig i sitt rum och sov där dom plötsligt fått en till säng där någon luffare vid namn sebbe verkade sova.. äääh dom sket i honom iallfall.

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now