hotellgäst

26 2 0
                                    




Namjoon och Wiola satt på flyget hem till hotellet med en hemlig gäst wiola är överlycklig över att nammi köpt åt henne.

iallfall väll på hotellet kommer vi in till jungkook och bree som sitter och myser i soffan och äter friterad kyckling med typ 1000 olika såser.

- HEJ BREEE!!! KOLLA MIN GRIS!!!!

- HEJJ WOLLI!! VÄTA VA EN GRIS???

- ja nammi köpte en gris till mig han heter stigbert han ska bo här med oss!!

-EN JÄVLA GRIS I ETT HOTELL ÄR DU SJUK ELLER???

- nej bree du vet hur läänge jag velat ha en gris!!

- jaja sålänge du är glad wolli

jungkook såg grisen och blev så rädd att han hoppade upp och satte sig i lampan och slog i kuken i kronan. - TA UT DENDÄR DEN ÄR LIVSFARLIG DEN KOMMER ÄTA MIG!!! N

- men jungkook hahah nej han e jätte snäll

namjoon tog ner jungkook från lampan och tog med honom ut på en promenad och dom går helt lungt på gatan och pratar tills dom blir ner sprungna av en tjock jävla fett klump vid namn kim i rosa magtröja och blåa stringtrosor .

- men vad fan din äckliga hora vad gör du kvar här? sa namjoon iriterat och äcklat du skrämmer för fan jungkook. notera att jungkook ligger på marken helt mosad och skakar och ropar på mamma.

jungkook reste sig upp och tog tag i mjölkpaketet som låg under stenen och brottade ner kim och sedan sprang dom hem igen.

men jungkook gick in till jimin först o sa till honom att göra sig av med jimkook för att dom inte har tid med honom men såklart vägrade han så jungkook fick komma på en egen ide.

han hyrde in samir och viktor för att göra en show för dom alla på hotellet men han hade en baktanke med samir och viktor dom skulle nämligen kidnappa jimkook och dränka honom i ketchup och sedan får dom 12000 kr av jungkook.

iallfall jungkook gick in på rummet och sprang förnbi grishelvetet wiola satt i soffan och kelade med och gick in till bre för att sova.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hoseok visste att yoongi inte kuunnde has sex men han ville ändå försöka men precis när yoongi skulle trycka in sin kuk i hoseoks röv vek sig hela penisen och han skrek av smärta. hoseok visste inte vad han skulle göra så han skar av hans kuk och limmade på en dildo med superlim istället.

i nästa del kommer de som sagt bli sjukt när samir och viktor kommer in i bilden:)

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now