en dag av kaos

63 3 0
                                    

bree vaknar en viberation från sin telefon de va ett sms från jungkook. - wtf han är väll? näe wtf hon öppnade smset där de stod " kom till toan nuuuu" men va? aja bree gick dit och påvägen till soan gick hon igenom vardagsrummet där alla skåp var öppnade och de låg tomma alkohol flaskor över hela golvet hon gick in i köket där hela kylskåpet hade ramlat och de låg mat över hela golvet. - wtf har ungen gjort?

hon gick in på toan där jungkook satt i mörkret bakom duschdraperiet och hyperventilerade och grät. - Koockie vad gör du och vad har hänr med rummet???

-shhhh innan han ser oss..

- va vem se oss sa bree iriterat..

- bara kom sa han och drog bree intill sig bakom duschdraperiet.

- vart är namjoon och wiola?? som svar fick hon att dom gått ut mitt inatten och inte kommit tillbaka...

- meeeh vad gömmer vi oss för! sa bree väldigt iriterat

- shhh han kommer....

förbi dörren gick sebbe med en blödande hals och zombie liknade ögon och haltade förbi badrummet. - nu är vi körda sa jungkook gråtandes..

-hur hur men va hur lever han???

bree lämmnade jungkook ensam och gick ut till sebbe och frågade vad han gjorde här. han stirrade på henne med en frågande blick och gick in i köket och tog en kött bit sedan begav han sig till jimin för att leta efter Wiola. bree följde efter på avstånd med en jävla pistol i fickan.

när sebbe kom fram till dörren knackade han på o då öppnade namjoon och slängde genast igen dörren av obehag och agg i hans ansikte och öppnade snabbt igen för att vrida nacken av honom, han tryckte upp honom mot väggen med en kniv i högsta hugg och sa tydligt till honom att om han någonsin kommer inärhten av wiola igen skulle han ligga jävligt risigt till sa han medans han tryckte in kniven i hans strupe och vred om sedan slängde han ut honom genom fönstret fastbunden från 3 våningen. sedan la han sig brevid wiola igen utan att hon vakna.

bree såg allt och gick tillbaka till jungkook som grät mer en han någonsin gjirt i sitt liv han satt där helt paraluserad och kollade mot väggen i fosterställning och gunga fram och tillbaka och sjöng " gud som haver"

- koockie? sa bree med en obehagad röst hon bar honom till sängen men han fortsatte sitta så så hon la in honom i wiolas och namjoons rum och la en filt över honom för han skrämde honom så hon fick ta tag i de probmet imorron.

wiola,jimin och namjoon vaknar av sirenerna på en polisbil. - åååååh inte nu igen kan fittorna låta oss va eller sa wiola när hon genom fönstret sköt ner dom alla med sin pistol och skrek gå och lägg er polis fittor de e bara ett pervo låt honom ligga där och ruttna. sedan återgic dom till att sova.

nästa del kommer dom försöka få kontakt med jungkook som är heeeelt borta och inte går att få kontakt med efter den dagen alla är oroliga och ni får väll se vad som händer.

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now