jimin is a hoe

118 3 0
                                    

hoseok och yoongi ville stanna hos Taehyung och Jin några dagar extra med namjoon och jungkook åkte hem till oss igen men när dom kommer in genom hotells dörren möts dom av något oväntat.

- va i hela helvetet har hänt här röt namjoon till!

- va vad e de?? sa wiola och bree trött

- vadfan man lämnar er 3 ensamma i en dag och ni har trekant fyfan!! sa namjoon och slog i väggen.

- namjoon påriktig e du seriös nu? tror du att vi haft sex med Jimin JIMIN!??? ooo fyfan

- wtf jag ha sex med någon annan en kockie!?? skrek bree usch sa hon och slängde jungkook i deras säng och hade diskret sex.

- älskling vi har bara haft tjejkväll och shoppade åt jimin och sminkade honom sen kollade vi på serier och snackade skit vrf skulle vi ha sex jag vill bara ha sex med dig!

- mmmm JIMIN UTTTT DIN RÅTTA VRF SER DU BRA UT GÅ TILL DIT RUM!!

- va inte så hård han är faktiskt inte så jobbig om man lär känna honom. jimin tog en vodka flaska och sina kläder dom köpt och gick in till sitt rum och sov där.

- jag har känt honom 5-6 år vadfan tror du inte jag könner honom eller?? men visst jag jag tror dig..

- de låter inte så sa wiola och gick hem till emmy och satt o åt nudlar och drack kaffe och snackade skit om namjoon för att hon va för sur. namjoon gick och satte sig i köket och drack massa öl tills wiola insåg att dom är tsm av en anledning så hon gick tillbaka till namjoon och hjälpte den fulla men söta jäveln till sängen som som hon la sig brevid..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nästa dag vaknat namjoon upp och va jätte glad över att wiola va tillbaka och bad om ursäkt för att han skällde på henne sedan duschade dom tilllsammans sen gick han in till jimin och bad om ursäkt för att han anklagat honom för att haft sex med wiola och bree och åter gick till att äta en romantisk frukost med wiola på en resturang.

bree och jungkook vaknar fridfullt och går in och ber jimin om spritflaskan som dom sedan slänger på honom och går vidare till sitt rum för att kolla på tv och käka frukost. alla sov typ hela dagen för alla va bakfulla som fan men nästa dag blir de total kaos!!! så missa inte nästa del.

BTS and the sexhouseDär berättelser lever. Upptäck nu