en oväntad gäst kommer tillbaka

53 3 0
                                    

Hoseok och yoongi vaknar tidigt för att åka till hotellet igen när dom möts av något som bländar dom nämligen kims bleka ansikte!! dom går fram till honom och undrar vem fan han e och vart hans hudfärg är..

- detta är min hudfärg vill ni spela pokemon go med mig?? sa kim glatt

- eeeeeeh jag vet inte riktigt sa hoseok de e ju rätt utdött och eeeh innan han han avsluta meningen sprang han in på hotellet med yoongi i handen och gömde sig på sitt rum.

- meeeh vad e de för fel jag gör?? undrade kim som stod där med sin svettiga magtröja och mjukisshorts. aja han fortsatte spela pokemon go tills han blev för trött och satte sig ner på en bänk utanför hotellet och somnade där sittandes som en jävla luffare..

wiola och bree hade bestämt sig för att gå till stranden och sola mannen så dom gick ut ifrån porten där dom ser en stor klump av fett.  -Kim? sa bree pinsamt

- huuh? aaaah hej breee och wiola jag hittade er!! vad ska vi göra nu?

- eeeeeeeh Kim hur fuck kom du hit?? du va väl nyss i halywood? sa wiola förvirrat

- vadå jag bara kom hit och letade efter er vart ska vi? wiola kollade på honom med en dömande blick och skickade ett sms till namjoon.  han kom springandes ner för trappan och sprang ut och hoppade ner kim med en dödande blick.

-meeeh vänta nu du har ingen chans ? due ju förfan bara en högg med fett hahah gå hem igen pojk sa namjoon skrattandes och följde med bree och wolli till stranden och bada där dom såg amanda dun dun dun!!!!

- omg nej fucking hell spring sa wiola när hon tog alla sina saker och sprang hela vägen tillbaka till hotellet och gömde sig i en gaderob med en yxa i famnen för man vet aldrig med henne hon kan komma hem till henne och då jag wiola beredd att hugga henne.

bree och namjoon kollade intensivt för att se vad wiola sprang iväg ifrån, -  onej onej nu fattar jag sa bree när hon såg amanda gå mot henne och vinkade. - vi måtse dra och de är nu skrek bree som slog en solstol i huvet på en unge och snodde hens cykel som dom cyklade till hotellet på snabbt som fan. väl på hotellet drar wiola in dom båda inklusive jungkook som är panikslagen för att wiola skrämmt upp honom med massa historer om amanda. ah iallfall wiola drog in alla i gaderoben och sa åt alla att hålla käften...

- wiola? hon kommer inte hitta oss på vårat hotell chilla gå ut härifrån du skrämmer jungkook.. sa bre oroat. bree hjälpte där efter både wiola och jungkook ut ur gaderoben sedan satt dom alla och drack te och åt mellanmål då Jimin kommer in och säger hastigt och nöjt att han skaffat en flickvän!!!

- här är hon Amanda! jag träffade henne på stranden hoppas ni ska komma överens sa han stolt:)

i nästa del får ni se brees och wiolas reaktion hahaah aaah de kan bli lite vilt om vi säger så :)

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now