Förklaringen

32 3 0
                                    




Jungkook kör in jimin till parkeringen till hotellet och går upp till rummet där dom möts av en av hotellvärldarna som säger till dom att det varit massa poliser här och klagat och att dom inte längre får bo här och att deras vänner va så pissed att dom drog till ett annat hotell utan er och jag vet inte vilket så aaah lycka till.

- ooooh vad exkt ska vi göra nu hade du tänkt? vi har knappt några pengar för dom låg på hotellet o våra telefoner dör när som o dom är på något hotell vi inte vet vart bra där jungkook!!! vi har ett barn vi kan inte leva på gatan med ett barn!!!

- jimin jag säger detta till dig för jag bryr mig om dig, Vår bebis är på ett barn hem detta är bara en docka!

- va!!!! VI MÅSTE HÄMTA JIMKOOK!! NU!!!

jungkook hoppade tillbaka i limon med jimin.

- okej vi sover här inatt på någon parkering och imorron hämtar vi vårat barn coh börjar ett nytt liv bree har ju ändå börjat gilla teahyng så... o ina o han bråkar så då får hon sin vilja igenom och vi kan ta hand om vårat barn!

- jag älskar dig jungkook!! sa jimin och kysste honom sedan sommnade dom båda i soffan i limon tills klockan va 12 då dom vaknade igen.

jungkook hade 15% så ahn ringde bree och frågade vilket hotell dom var på.

- hotell gylleneknorren vadådå? sa bree argt

- tack vi kommer snart för att hämta mina saker.

dom åkte till barnhemmet där breee lämmnat jimkook och sa till en av käringarna där.

- hej jag är jimin och jag är jungkook vi är här för att hämta jimkook han är våran son sa dom glatt

- jimkook ska bo här nu ni kan inte ta tillbaka honom tyvärr.

- DU DIN JÄVLA FISKHORA DE ÄR VÅRAT BARN O VI BESTÄMMER FANEME NÄR VI HÄMTAR HONOM röt jimin

- nu tycker jag att ni börjay bli våldsamma måste jag ringa efter vakten?

- NEJ DIN HORA sa jungkook och sköt henne i magen och gick in för att leta efter jimkook.

dom gick runt ett tag och letade efter jimkook tills jimin utbrast DÄR ÄR MIN FINA GRABB JU!! dom tog jimkook och gick till limon och körde mot det nya hotellet där dom hämtar sina saker och möts av en Taehung som pussar på bree och en bree som ger sura bitchblikar ända tills dom drar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 vecka senare har jimin och jungkook ett hus med jimkook och lever ett bra liv som gay föräldrar och är lyckliga tills den dagen då bree gör något riktigt taskigt och wiola råkar ta de där med grisar ett steg för långt! o så får vi inte glöma att det kommer kändisar till bårat kära hotell som vi flyttar in i igen!!! puss på er:)

BTS and the sexhouseDär berättelser lever. Upptäck nu