hawii med bries family

24 2 5
                                    


nue d då samma dag som när jimin va hos sebbe fast från bts,wiolas och briees perspektiv:)


alla hade kommit fram till hawii hos briees familj och fått en stuga vid havet. wiola och namjoon hade aldrig varit lyckligare dom låg på stranden o fnissade och dom har en hemlighet som dom döljt i 2 månader nu som dom måste avslöja för gänget.

- namjoon jag tror vi borde berätta för jungkook och briee först dom står oss närmast ju.

-  d som du är bekväm med gör vi kom så går vi älskling, dom gick hand i hand in till jungkooks och briees stuga.

- hmm briee!!! jungkook!! kan ni sätta er i soffan vi skulle vilja säga en sak sa wiola nervöst och höll namjoon hårt i handen.

briee och jungkook satte sig och kollade nervöst men spända på wiola och namjoon. 

- okej så i 2 månader har vi döljt en sak för er men vi känner att d e dags o berätta nu o de känns bäst att berätta för er först. 

- jag är... GRAVID sa wiola med ett leende på läpparna nervöst o kollade ner i marken

- OMG BABY WOLLI ÄR D SANT!!!! briee blev super glad och hoppade upp och ner

- VI MÅSTE HA EN SISTA FEST FÖR BARNEN OMG 

jungkook gick fram och kramade wiola och namjoon och sen gick vi o berättade för dom andra men dom va inte lika övertygade:/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jin blev glad för sin bro namjoons skull men hoseok och teahung va inte lika övertygade.

- ähhh grattis antar jag sa hoseok iriterat och gick rakt förbi dom och ut mot briees familj, han tog en shot och gick ut på instagram där han såg det sjukaste han sätt på länge!!!

ja ni förstår nog vad han såg en massa bilder på sebbe och jimin i ett lyxhus med fkn förlovningsringar!! hoseok rusade in på rummet slet ner alla sina saker i en resväska och ut genom dörren. 

alla kollade jätte konstigt på honom men struntade i det förutom....

- HOSEOK!!!!

hoseok vände sig om och såg teahung stå där livrädd och frågande i blicken. hoseok klarade inte av att kolla på honom eller ta farväl så han sprang mot en taxi och betalade extra för att han skulle köra fort som fan till flygplatsen.

teahung fick panik satte på kartan och spårade vart hoseok  var påväg. ( hoseok och teahung har alltså hittat varran och är väldigt kära men hoseok är rädd för att binda sig och han har inte släppt jimin än) han packade så snabbt han kunnde ihop alla sina saker och tänkte följa efter men namjoon och jin ställer sig framför dörren och ifrågarsätter vad som händer. 

- vart är hoseok påväg och vart ska du? sa namjoon argt

- ähh ähh 

- SVARA PÅ MIN FRÅGA här har jag och wiola berättat en känslig sak att vi ska få barn och ni två beter er helt jävla skummt och elakt hur tror du vi  känner när ni gör såhär??

- förlåt men men jag måste verkligen... 

- nej kom här, sa jin och drog iväg med teahung till soffan och sa , nu berättar du. 

teahung fick panik och berättade allt om att han och hoseok hade varit iväg och haft ihop d att dom fått känslor för varran men att hoseok helt random stack nu och han blev orolig för han älskar honom och måste följa efter... 

- namjoon kollade bedrövlad på honom och sa följ efter honom om d är så men hör av dig vi behöver er till våra konsärer.

hoseok kramade om jin och namjooon och sprang fort in tilll wiola och sa förlåt och att d va jätte roligt, sen sprang han fort in i en taxi och körde fort till flygplatsen för att komma ikapp hoseok. 

i nästa del får ni se hur d går för hoseok och teahung att lösa saker o ting om hoseok kan glömma jimin o gå till teahung eller om han försöker få tillbaka jimin. hoppas ni gillar att jag e tillbaka:)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 28, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now