Flyr från polisen i Spanien

66 3 0
                                    

alla hoppar av på flygplatsen i Spanien och kramar om emmy sen hoppar dom in i limon och åker mot ett hotell och ceckar in och denna gången sover alla i samma rum ifall polisfittorna kommer.

3 timmar senare hoppar poliserna av på flygplatsen och ber Jimin ringa någon så att dom kan spåra dom. Jimin ringer hoseok som inte svarar med dom spårar nummret till hotellet och slår in dörren dör Bree hoppar fram och skjuter två av dom i huvet och hoseok tar en påse runt huvet och kväver en av dom sedan hoppar Namjoon och wiola fram med varsin kniv och hugger den i halsen på varsin polis och drar in Jimin sedan medelar dom polisen att allt är lungt och återgår till de vanligt trodde dom.

alla separerar rum igen som vanligt är Jimin ensam på ett rum och aaah resen vet ni. iallafall sebbe spränger upp dörren hos emmy och kidnappar henne och drar in henne till wiolas och brees rum och riktar en pistol mot henne och säger hotfullt - jag skjuter om inte wiola kommer med mig och blir min kvinna föralltid!

- sebbe är du sjuk i huvet skrek wiola!!!

namjoon sprang in till wiola och höll fast henne vadfan gör du här röt han!

- hömtar de som ät mitt din ögontjuv.

- wtf namjoon har du gjort de mothans öga!!!

- eeeeh ja men vadfan han högg mig!!

- men!!! namjooon!! hämnd löser inget!! ååååååh!!!

- hhhaah nu hatar hon dig kom blomma så är vi tsm föralltid.

- sebbe tror du jag vill va med dig efter allt detta???

- jag räknar till 10 om du inte kommer skjuter jag henne!

namjoon höll fast wiola hårt så hon inte kunnde ta sig loss. - släpp mig jag tänker inte låta honom skjuta emmy!!! jungkook gömde sig gråtandes på toan och bree stod där förskräkt med en pistol riktad mot honom..

yoongi som hörde allt genom väggen hoppar fram och slår ner sebbe så han skjuter i taket.

- din jävel sa han och riktade pistolen i munnen på honom och sa nu är de över bitch låt mina vänner vara jävla pervo vi har gått igenom nog!! han sköt honom rakt i munnen och la honom i soporna wiola sa skrek hur fan kunnde jag gilla den jävla psykopaten jag trodde bättre om honom och spottade på honom.

namjoon pussade wiola och sedan kröp Namjoon fram gråtandes och föreslog att alla skulle gå ner till spaet och bara ta de lungt efter allt. alla tyckte de va en bra ide så alla gick dit och badade och bastade och fick massage utom Jimin han sov och ingen kom ihåg honom som vanligt.

efter de gick alla och la sig imorron är en ny dag och då ska de inte hända så jätte mkt dom ska till en lekpark och typ va barn igen och sedan ska dom återförenas med taehyung och jin och bara softa typ sååå aaa ses i nästa del av denna sjuka jävla bok puss puss på er!!!

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now