Jungkook i trubbel

170 3 1
                                    

Jungkook följde med den skumma gangster mannen in i en EPA , jungkook blev obekväm han hade bara åkt i limo och BMW förut detta va de äckligaste han sätt men han satte sig i bilens baksäte försiktigt och frågade lugnt med en rädd och skakig röst vart dom skulle.

Mannen flinade och gav honom en blinkning på ögat. Jungkook förstod inget och blev nervös varför följde han med en total främling för d va väll jävligt dumt nej han måste skriva sms till någon.
Han tog upp telefonen och skulle precis skriva ett sms till Namjoon när hans telefon rycks ur hans händer, han kollar upp gangsterfilmen Gary hade tagit den och kollade på sms han skrivit men inte hunnit skicka iväg.

-Jasså du vill inte va med mig, så synd sa han med en obrydd röst och gasade.
Dom kom fram till en en mörk vägkant Gary steg ut och tog jungkook i handen och gick mot en återvändsgränd bredvid massa ruttna lägenheter.
Han drar sig upp mot trappan och öppnar fönstret och tar mig hand och hjälper mig upp.
Jungkook känner hur tårarna börjar komma han ville bara att någon skulle komma..
Gary satte jungkook på en sunkig soffa och tog en bild på honom och skrev adressen som han sedan skickade till Namjoon för att få drama.

Namjoon vaknar av sms:et och ställer sig genast upp och drar på sig sina kläder han är rasande ingen gangster särskilt inte Gary ska lura in just jungkook i detta nej nej nej!
Han springer igenom Rummet och letar efter ett basebollträ när bree vaknar och undrar vad fan retardet springer runt om.
- vad gör du idiot låt mig sova!
- tyst bree inte nu jag har inte tid rör Namjoon tillbaka.
- du säger så fan heller tyst till mig jag har inte sovit på 3 dygn o alla har varit såååå jobbiga så våga inte du börja nu oxå!
- Jungkook har blivit bortrövad kan du visa respekt din åsna?!
-KOOCKI!!! JAG KOMMER skrev bree och tog Namjoons mobil på 0,0000 sekunder och sprang mot limousinen.
-VÄNTA PÅ MIG DU HAR INTE KÖRKORT!
Skrek Namjoon efter och sprang efter.

Såklart hade bre redan åkt i fullsatt mot adressen och sket i att hon inte hade något körkort.
Bree gasade på till återvändsgränden och letade efter sin pistol hon gömt för nödfall i bilsätet. Hon hitta den och la den i sin The weekend hoodie och drog på sig luvan sedan gick hon diskret mot återvändsgränden och hittade fönstret som hon så tyst hon kunde klättra upp för och kolla in i.
Där satt jungkook och grät medans Gary stod mittemot och åt en kaka och vässade sin kniv.
Bree sköt ett skot genom förnuftet rakt i huvet på Gary så han föll till marken varpå Jungkook springer och lägger sig under soffan av panik.

Bree går fram till Koockie och kramar honom och säger att allt är okej och att hon aldrig ska lämna honom ur sikte igen och att hon saknat honom så mkt.
Dom går hand i hand tillbaka till limousinen och dom åker tillbaka till hotellet där Namjoon står som en rädd jävla säl med en klängande Wiola på sig som försöker lungan ner honom med pussar.
Dom går fram och Namjoon kramar om Jungkook och flyttar in honom till deras rum. Bree och Wiola går och sätter sig och snackar om allt som hände hela natten och Namjoon och Jungkook sätter sig inne hos Hoseok och Yoongi och har spelkväll.

I nästa avsnitt får ni följa Jimins resa till Sverige i en post bil:) hur ska han klara sig och hur tar den jäveln sig tillbaka? Thats a Good question!

BTS and the sexhouseDär berättelser lever. Upptäck nu