Jimins och Kims resa...

121 2 0
                                    




Jimin och Kim klev in på flygplatsen och checkade in på sin gate och åkte nu mot holywood.

Kim hade köpt 2 kakpaket 4 chokladkakor 2 cola burkar 3 godispåsar och 2 milkshakes till flygresan som han satt o smaska på och pratade om minecraft och pokemon hela vägen till holywood och lät inte Jimin sova en blund för när Kim sov snarkade han så hela flygplanet hoppade upp och ner..

iallafall nu va dom framme och dom gick mot hotellet och Jimin va redan trött på den jäveln men han tänkte ge honom en chans han hjälpte honom ändå tillbaka till holywood. halvvägs till hotellet började idioten klaga för att de var för varmt och att han inte orkade gå mer.

- för helvete vad ska jag göra åt de?? vi är snart framme så bara rör på dig din feta unge..

Kim fortsatte att gå men han gick långsamt tillslut va Jimin tvungen att bära den tunga idioten till hotellet...

nu var dom framme och gick in på Jimins och nu Sebbes rum. så nu är vi här.

- ooo vad exakt gör denna feta idiot satan här skrek sebbe högt.

- han hjälpte mig hit så låt honom va spelar ingen roll om ni inte gillar varan ni får leva med varan nu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nästa dag gick Jimin upp och gick in till grabbarna och ingen brydde sig om vad han sa dom ba okej gå till ditt rum tack. han tog med Kim in till tjejerna då både Wiola och Bree spärrade upp ögonen och skrek till Jimin att ta ut de där missfostret från dreas rum annars skulle han banlysas från gruppen.

jimin gick ut med Kim och kännde att d va dags att bli av med honom ingen gillade honom och han förstod bara efter en dag varför så han sa till honom att ta alla hans saker och att dom skulle gå på en promenad sen gick Jimin till hotellet och kom aldrig mer tillbaka så Kim virrar just nu omkring på gatorna i Holywood ensam.


Yaaaaas iallfall i nästa del kommer sebbe tillbaka med något sjukt!!!

BTS and the sexhouseDär berättelser lever. Upptäck nu