its getting hot in here

131 4 0
                                    


jungkook vaknar av att taeyung klappar på hans hår. 

- vad tae??

- koockie kolla mitt skägg visst är de sexigt??

- men de e jimins hår o d e inte något jävla skägg sa koockie och kollade ner mot taeyungs kuk som stod upp som ett jävla spjut.

- meeeh due ju sexigare kom så ska jag visa dig hur det går till. 

- tae nej jag sover.

- meeeh vadfan jag vet att du fantiserat om de och att du vill

- käften de va en gång EN GÅNG lägg dig

- kan inte lägga mig nu du måste hjälpa min lilla vän först

- men okej kom då

- yeeees daddy.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------dom gick in till köket där taehyung puttade in jungkook mot ungnen och drog av honom tröjan och började kyssa honom samtidigt som han smekte hans rygg. han tog av sina och jungkooks byxor och kysste honom uppifrån magen och ner långsamt. han såg hur jungkooks lilla vän reste sig och han tog av hans kalsonger och började suga av honom långsamt och sensuelt, han tog fram en penisring som han satte på sig själv och tog fram ett par handbojor som han satte fast jungkook i spisen/ungnen med. 

taehyung började köra sin kuk in och ut snabbare och snabbare i jungkooks röv och drog i hans hår och kysste honom i nacken. jungkook stönade till lätt och kände hur han fick en hand på munnen och en dask på röven samtidigt som de gick snabbare och snabbare. 

taehyung vände på jungkook så han nu stod face too face och började suga av honom igen tills jungkook gav ifrån sig ett stön och sprutade i taehyungs mun och blev sedan av kedjad och sög sedan av taehyng tills han kom i has mun. efter d gav taehyung jungkook en lös men lång kyss med sina händer på hans kinder och jungkook la sina runt hans midja, sedan gick dom båda in i duschen och duckade samtidigt som som strulade lite grann och tvålade in varran och gick sedan och la sig tillsammans i en stor sked. 

well well ja de verkar som om de blir trijangeldrama :)



BTS and the sexhouseDär berättelser lever. Upptäck nu