Jimin the hoe blir utskälld

222 2 0
                                    

Sebbe vaknar upp av att Jungkook och Jimin stirrar intensivt på honom.
- vadfan stirrar ni på? D finns inga andra rum okej!
- jag heter Jimin och jag heter Jungkook vi undrar om du vill...
Sebbe satte på sig kläder och lämnade rummet han va redan trött på dom och va tvungen att imponera på Wiola och vinna över den där Namjoon.

- han var oförskämd sa jimin försiktigt.

Hoseok och Yoongi vaknar upp och går med bestämda seg mot jimins och förmodligen nu Jungkooks rum. dom hade gått för långt nu! dom hade någon snubbe vid namn Abel i deras liv som ingen kände till och någon sebbe som var fett jobbig och bara ville ha uppmärksamhet av Wiola som redan var upptagen..

detta måste sättas stopp för! och ingen annan än vi värkar bry sig så vi måste lösa detta.

Hoseok sparkade upp jimins dörr och sa högt - Nu sätter ni två er ner i sängen och lyssnar på vad jag och Yoongi har att säga!

Jimin och Jungkook satte sig ner i sängen. - okej vi lyssnar sa Jimin medans Jungkooks ögon började vattnas så yoongi gav honom en sevett att torka dom med.

- vi tänker sätta stopp för erat så kallade "förhållande" de förstör inte bara för bree och jugkook utan för oss alla detta har sabbat allt!! ja menar de är två andra snubbar som springer runt här som om dom va med i vårat "gäng" och de är erat fel... sa Hoseok iriterat

jungkook började gråta och sprang in på toan, - Ser ni vad ni gjorde nu - sa Jimin,

- men fattar ni inte??? ni har förstört hela bandet nu detta funkar inte jimin du behöver hjälp du tvingar in stakars jungkook i ett förhållande han inte vill va i. jag tänker ringa och boka tid till en psykolog du behöver hjälp.. hoseok och yoongi gick in till jungkook och tog honom i handen.

- förlåt för att vi skrek jungkook kom du ska få bo med oss en stund.

BTS and the sexhouseDär berättelser lever. Upptäck nu