rule breaker

31 2 0
                                    


wiola och bree va alltså tillbaka i nybro och bodde hos sina föräldrar i 22 års ålder med samma regler som dom hade som 15 åringar fattar inte deras efterblivna föräldrar att dom är 22 och att dom kan göra vad fuck dom vill ientligen????

iallfall wiola vaknar av att en sten kraschar i huvet på henne en liten grus sten okej chilla,de va bree wiola kollade med trötta ögon mot klockan och sedan ner på bree igen. 

- vad gör du här klockan 5 bree???

- men ba kom . 

- ja chilla mina päron vaknade säkert ska säga till dom att ja ba tappade ett glas eller något och sedan lämna en lapp om vart jag går så dom fittorna vet. 

wiola gick med trötta steg mot sina föräldras rum och sa att glaset ramlade från natukbordet och att dom kan sova igen sedan skrev hon en lapp och hängde på sin dörr där d stod. 

" hej mamma och pappa i guess well jag gick klockan 10 isch för att äta med bree på donken ( mc donalds) om ni fortfarande inte fattar kommer tillbaka senast 12 byyyye"

wiola tejpade hålet i fönstret och klev ut från ytrtdörren till bree och bree började prata. 

- okej så sätt på dig de ända porriga kläderna jag fick med mig så ska vi åka buss för de sista pengarna fram o tillbaka till kalmar för att hämta jungkook och namjoon. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

innan när dom kom hem:

okej tjejer ni får regler här hemma. 

1. skriv lappar om ni går någon stans 

2. träffa aldrig dom där snubbarna igen 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

iallfall dom åkte till jungkook och namjoon och va framme vid 7 på morronen vid deras lägenhet och drog ut dom. 

- okej vi måste lösa detta vi är 22 vi bestämmer över oss själva och de måste dom få in i sina hjärnor. vi måste göra såhär att vi visar våra rätta ja så dom slänger ut oss vi måste va bad o bryta mot regler. sa bree

- följ med hem till oss med bussen vi betalar med våra sista pengar. 

 väl utanför wiolas hus i deras slutty kläder och men jungkook och namjoon hand i hand öppnar dom dörren och möts av två arga och förvånade ansikten nämligen wiolas föräldrar. wiolas mamma rusar genast fram.  

- wiola du har brutit mot vår regel!!! och du ser ut som en hora!!

- mamma jag är 22 och jag gör vad jag vill de e inte ditt ansvar längre och jag ljög för dig detta är namjoon och vi har varit ihop i 5 år nu samt bree och jungkook och nu åker vi tillbaka till spanien för att hämta yoongi, hoseok, jimin och taehyng ja dom är våra vänner vi ljög igen.

- wiola jag vet att du är så gammal att du bestämmer själv men vrf ljuger du för oss??

- för att jag är er perfekta dotter!!!! fan vill inte att ni ska se fel i mig

- men lilla wiola due är ju bara dig själv du ska aldrig behöva ljuga för oss åk tillbaka du och bree och aaah era pojkar med här är pengarna och sakerna. 

- ta hand om min tjej du namjoon annars blir d inte kul

- jadå 

dom gick även till brees föräldrar o de blev lite mer kaos de kastades kuddar och svordommar o hot men de löste sig så nu satt dom i limon påväg till spanien för att hämta sina vänner sedan åkte dom alla till Uganda och bosatte oss på ett hotell där ja ett hotell vad annars well se u i nästa del då det går hett till mellan två personer :)))


BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now