bitcharna riktiga sida

28 2 0
                                    

- nu efter såhär 2 månader har yoongi och hoseok blivit helt konstiga dom har helt enkelt inte varit sig själva på sista tiden o det är endast pågrund av dom där äckliga!!!!! han bara wiola säga innan jimin avbröt.

- OOOOOOH jag vet vilka du menar du menare att dom inte varit sig själva pågrund av dom där äckliga nudlarna dom år i måndags eller hur vi måste magpumpa dom!!!!

- MEN JIMIN ÄR DU HELT DUM I HUVET ELLER??? utbrast bree

- Jimin jag menar att dom där äckliga fittorna till bruttor dom skaffat dom manipulerar dom!!! så sålänge du inte vet vad jag ska säga avbryt miig inte!!! sa wiola

- men jag tycker dom e snälla sa jimin dystert 

- KÄFTEN JIMIN DIN FITTA GÅ UT UR MITT RUM OM DU INTE KAN FÖRST. SKREK BREE OCH WIOLA I KÖR.

- okej så nu när vi är ensamma och kan diskutera som vuxna kvinnor så vad ska vi göra för att bli av med Bianca och Frida??? sa wiola upphetsat

- jag tycker att vi kan få dom på en tjej kväll här hos oss inatt och vi ska få dom visa sina bitchiga och dryga sidor när yoongi och hoseok kommer oooh de kommer bli coolt sen dumpar dom fittorna o allt e bra igen.

- jag gillar vad jag hör brie men vi måste faktiskt göra hela saken lite mer dramatisk så vi måste gråta när dom kommer för att allt ska va så trovärdigt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

okej lets call them.

- hej Bianca kan du o Frida komma över på en girls nigth klockan 12?? bra ses puss love u

okej nu börjar allt!!!!

fram med kuddar, filtar, sovsäckar, korv, choklad, banan, ananas, netflix och och och och och jadu de e vår hemlighet. 

3-4 timmar senare......

PLLLLLLLLING PLLLLLLLÅNG!!!!

 hej tjejer kom in sätt er bekvämt i soffan så börjar vi med Netflix sen blir d skvaller och lite rose.

- omg vad gulliga dom e

- vad händer vem e hon

- så kan han inte göra

-jävla bitch såhär han d inte sluta

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------okej nu kör vi skit snack okej jag börjar. 

- du är den drygaste jävla äckligaste bichen jag någonsin träffat i hela mitt liv Frida och jag har träfat. sa wiola snabbt och bitchigt.

- ooooh min tur. bianca due den mest o horiga horan jag träffat i hela mitt liv horor ska va horiga inget annat hoppas du blir överkörd av en spank lastbil. sa bree

- ursäkta er vilka tror ni att ni är era äckliga jävla fittor ni är så fula att en åsna inte ens hade kunnat bajsa på er för att ni är så motbjudande fattar inte ens hur ni kan ha vänner. 

under tiden bianca o frida pratade skit i mun på varran mot wiola o brie kom koocki fram krypandes och spelade in allt  till hoseok på live och gav en signal på att vi skulle börja gråta.

- hur kan ni säga så vi har inte gjort något.. sa bree och började gråta och chippa efter luft.

- vadu hur vi kan säga så ni har kallat oss ohoriga och äckliga vad tror du. sa frida kaxigt

- e du dum eller vi bjöd in er för att kolla på netflix och dricka rose vrff skulle vi säga något sånt sa wiola och började snyfta. 

hoseok och yoongi kom in springades och gick fram till sina tjejer som stod upp och skrek mot oss.

- VAD GÖR NI MOT VÅRA VÄNNER!!!

- vadå dom har behandlat oss som skit.

- GENOM ATT BJUDA ÖVER ER PÅ TJEJKVÄLL MED ROSE????

- meeh sluta nu sa frida o gan hoseok en kyss på kinden varpå han slår bort henne och säger tydligt att de e över.

- vi vill aldrig mer se er igen!!

wiola och bree tog fram varsin pistol och sköt dom med ett bedövnings skott och la in dom i en stor present box till jimin...

i nästa del kommer d hända annat...

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now