Emmys och inas dag:))

422 4 0
                                    

Hoseok och yoongi vaknade upp och kollade på varran lch strulade lätt sen gick dom upp lch gick till matbordet där alla satt ( ja tillochmed jimin) d va en heeel frukostbuffé som bree och jungkook gjort , okeh mest bree jungkook dukade ba, okej han dukade men sen dukade bree om men han försökte iallfall;)

Alla åt frukost och sedan gick och klädde på sig och möttes i lobbyn. Emmy och ina skulle alltså ha teparty!!
Dom skulle ba ha teparty på hotellet i deras hotellrum med massa tropiskt te,svartvinbärs te mm. Och för att alla skulle få något i sin mage så får dom nudlar!! Emmy och ina sprang exalterat upp till rummet och satte fram koppar i olika storlekar och färger över hela lägenheten på soffbordet, matbordet och golvet.

Alla kom in i rummet Wiola den ändå som inte gillar te tog nudlar o satte sig i ett hörn bredvid Hoseok och Yoongi - aaah är d något mellan er sa Wiola intresserat - Näe Vrf skulle d va d? Vi är ju bara lite bögiga i sättet som vi alltid e vad menar du? Sa Yoongi osäkert.
- aaah men visst man ser d på er ni har säkert haft sex ensamma på hotellrummet lixom sa Wiola med en röst som gjorde Böda obekväma sen gick hon därifrån och satte sig brevid namjoon och åt sina nudlar.

Emmy och ina satte sig med en Big as kopp te i knät glatt brevid Jin och Taehyung som satt o snacka med namjoon och drack te.
Jungkook satte sig brevid Hoseok och Yoongi och drack te i tystnad.
Bree gick däremot till köket där jimin satt helt ensam och tog ett allvarligt snack med honom om att han skulle låta jungkook vara ifred.
Sen gick hon tillbaka till vardagsrummet och planerade jimin på golvet medans hon satte sig på den sista platsen i soffan och pratade med sina tjejer.

Efter te partyt då dom druckit te och ätit nudlar och kollat på massa youtube skit och Netflix filmer gick alla till sina rum.
Emmy och Jin va på mys humör efter allt te så dom satte på en kärleks film och tände ljus och ba strula lite.
Ina och Taehyung gick ut på en promenad och snackade.
Wiola och namjoon , bree och jungkook satt på ett kafé och drack frappe och snackade skit om allt och ingenting.
Hoseok och yooongi gick in till sitt rum med jimin och alla sommnade förutom jimin som va en liten surpuppa och planerade en plan för att inte bli bortglömd.

Vad hans plan är får ni se i nästa del!

BTS and the sexhouseDär berättelser lever. Upptäck nu