föräldrar och kaos

25 2 0
                                    


bree placerar jungkook och namjoon i soffan brevid varran med svt nyheter på tvn. sedan går hon fram och öppnar dörren åt  sina föräldrar och även wiolas.

hon kramar sin mamma och pappa sedan kommer wiola och kramar sin mamma och pappa sedan går dom mot matsalen och placerar ut dom vid matbordet.d om alla sitter i och äter det dom vill ha och pratar om vad som hänt medans dom va borta. 

efter maten ställer sig jungkook upp och hälsar på brees och wiolas föräldrar så som bree lärt honom sedan ska namjoon hälsa men de han inte märker är att han fått stånd så han reser sig upp och ska hälsa på alla så som bree lärt honom men wiola knuffar undan honom och säger att han ska hjälpa till med disken som en save.

jungkook följer alla utom wiola och namjoon till soffan för att sitta och spela sällskapsspel. 

- men jungkook vem är du då berätta om dig själv sa brees mamma. 

- jo jag är brees och wiolas servitör kompis och jag är 27 år och kommer från sydkorea. 

- eeeeh en servitör? sa brees mamma skeptiskt

- nej nej han bara gillar att skämta om att han är de haah duma jungkook sa bree som en save.

dom satt alla och spelade monopol medans wiola förklarade för namjoon att han inte kan hälsa på deras föräldrar med stånd. hon sög av honom snabbt i köket för att de skulle försvinna sedan gick dom båda in till vardagsrummet och alla spelade den försvunna diamanten och namjoon presenterade sig som en kille på 29 år och är bror till jungkook från sydkorea.

alla satt sedan och spelade då taehyung kom in springades och skrek högt - JAG ÄT FRI FRÅN FÄNGELSET!!! 

- eeeeh wiola vem är de sa wiolas mamma rädd och kollade frågande på henne samt brees mamma som kollade argt på henne då bree puttade ut honom på jimin den jäveln som satt utanför dörren och stängde. 

- de e bara en som är mentalt sjuk och tror att han blir fängslad ibland som bor under oss sa bree. 

- de låter inte bra dom bodde slänga ut honom sa brees pappa argt och politiskt. alla föräldrar instämde.

- ja asså de e bara ett hotell och han har inte råd att bo här han flyttar om en vecka. 

-  vad bra sa wiolas pappa och pussa henne på kinden så wiola såh hur namjoon blev sur och kollade bort och föreslog att dom skule fortsätta spela. 

wiola smsade sedan namjoon o sa att de e hennes fucking pappa och att han inte kan va avendsjuk på honom....

taehyung ställde sig i dörren igen och sa - eeeeey kolla mitt skägg och jimins nya frisyr och log glatt, han hade alltså klippt av jimins hår så han va flint och limmat på d som skägg på sig själv. 

- gå tillbaka hem nu taehyung sa bree och pekade ut honom och följde jimin och taeyung till jimins rum.

- vem är den flintiga mannen? sa wiolas pappa intreserat. 

- uuug ba ännu en granne fråga inte dom är konstiga men inte farliga. 

efter de kollade dom på film och namjoon och jungkook gick till stan för att ba chilla medans bree och wiola fick ensamtid med sina föräldrar. 

efter ett tag hörde man hur dörren började bankas på och wiola hörde svaga stön innan dom andra skulle höra d höjde hon på tvn men brees mamma va bara tvungen att höra "knackningarna" hon trodde d va och öppnade dörren varpå jimin och taehyung ramlar fram nakna. 

- UUUGH TA BORT DESSA OHYROR Sa brees mamma äcklat. 

- eeh jag eeeeh de e nog bäst att ni åker nu vi fixar detta. 

- neej ring polisen detta är inte okej sa wiolas mamma som ringt polisen och tvingat hem bree och wiola hem till nybro igen som om dom vorre små barn och hyrde in namjoon och jungkook på ett hotell i kalmar. 

o vad som händer efter allt detta ja de får ni väll se:/

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now