Skolan!!!

43 3 0
                                    




wiola vaknar upp av att Bree slår med plåtlock och skriker åt oss alla att vakna. jag undrar såklart vad fan hon håller på 'med och kommer på klockan som endast är 5!!!!! jag går helt förstört upp med trötta arga steg mot vardagsrummet där Bree står med plåtlocken.

- BREEEE!!! VADFAN HÅLLER DU PÅ MED?!!! FÖRFAN VET DU HUR MYCKET KLOCKAN ÄR???!!!

- JAAAA Wiola klart jag vet hur mycket den är men skolan börjar halv 9 så nu måste vi vakna!!

- MEEEEEN BREEEE!!!! JAG... hhhhm TACK BREE JAG SKA SMINKA MIG I 1 TIMME NU OCH SEDAN VVÄLJA VÄRLDENS SLAYYYIGASTE KLÄDER SEN SKA JAG GÖRA AMERICANSKA PANKAKOR!!

- eeeeeh okej? GOOOO GIRL BE SEXY men ska du göra frukost till oss?

- JAAA JAG HAR A I HEMKUNSKAP SÅ JAG FIXAT VÄCK KILLARNA NU!!!!!

- okej okej jag ska fixa mig och väcka killarna nu!!

Wiola gick in till toan och sminkade sig det blev en kall brun sotning kring ögonen myyycket conture och hiligther och ett nude läppstift till det, håret satte hon i clips i och lockade naturligt och till de klädde hon sig i en en kort, tight jeans kjol till en v- ringad t-shirt med en grå/vit skjorta som hon knöt runt midjan och sedan fiskenät på benen och ett par svarta sneakers. sedan ställde hon sig och gjorde Amerikanska pannkakor.

Bree gick till sitt rum och satte på sig en gul stylich långärmad till en svart utsvängd kjol till ett par svarta over knee socks och ett par svarta sneakers till de, håret plattade hon ner spikrakt och satte sig vid matbordet och väntade på frukosten.

jungkook satte på sig en vit hoodie till ett par ljusblå jeans med hål i och aaah, namjjon satte på sig en svart långärmad till ett par svarta jeans och ett par vita sneakers, yoongi satte på sig en ljusblå shorta till vita jeans och hoseok satte på sig en grå t-shirt till en blå rutig shorta till tröjan öppnad och ett par svarta jeans till det med ett par vita sneakers. THAAAATS IT

iallfall nu satte sig alla och njöt av Wiolas Amerikanska pannkakor... efter de gjorde alla entre på skolan med sin jävla limo. namjoon gick hand i hand med wiola in sedan släppte honom honom och gick till sitt skåp brevid brees på andra sidan skolan, yoongi,hoseok och namjjon gick till sina skåp brevid varandras. och kookie delade skåp med bree och h'ngde efter henne överallt hand i hand.

wiola gick in i sitt klassrum hon ser hur alla kollar på henne. -Hej du måste vara Wiola?

jag kollar mot läraren och möts av en snygg och vältränad man jag svarade genast - hej! berättade att jag hete wiola och att jag växte upp i nybro i sverige men nu bor lite överallt med mina vänner och min kille med en blick som fick alla killar alla kolla bort.

- okej hhhm Wiola du kan sitta brevid teddy där bort.

- skulle inte tro de jag sitter brevid han där framme tack.

- okej alltså Johan?

-ja sa wiola och satte sig brevid honom bestämt.

efter den lektionen flockades alla runt wiola och frågade alla möjliga frågor när Namjoon kom fram med bestämda steg och puttade undan killar för att ta sig fram till wiola.

- uuuhhhm ursäkta mig men jag vill komma fram till min tjej sa han svartsjukt.

- aaah här är namjoon min kille sa jag obesvärat och gav honom en puss på kinden och fortsatte prata med alla från klassen och bad namjoon gå till sin lektion.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jimin vaknar nu klockan 10 och går in till vårat rum och möts av att han är ensam:( han ringer jungkook .

- hallå vart är ni??

- skolan? vart är du?

-ONEJ JAG GLÖMDE JAG KOMMER SNART!!

Jimin slängde på sig en vit t-shirt till en blå college jacka och ljusblååa jeans och vita sneakers. efter d sprang han in till sin lektion. -du måste vara Jimn sätt dig där brevid noah sa läraren.

- haah tjena bubblebut sa en av killarna och alla andra skrattade, under lektionen fick han mamma papper slängda på sig..

nu va de dags för lunch och vad som händer då får ni se imorron för nu är jag trött:))

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now