familjen påväg

24 2 0
                                    

wiola vaknar upp av att någon ringer på hennes telefon nämligen hennes mamma.

- ogud uuugh, Hej mamma hur mår du?

- Hej min lilla älskling jag mår bra tack själv?

- jo jag mår bra varför ringer du då mammsen?

- nä men jag ville bara veta hur du har det och så ville jag bara säga att jag pappa och bricies  föräldrar kommer över vid 5 vi sitter på planet just nu så vi ses snart.

- VÄNTA VA!!!  ugggh jag menar åååh va kul men varför ska ni komma?

- ooh men älskling vi har inte sätt varandra på 7 år klart vi vill träffa er och se hur ni har det.

- ja såklart vi ska fixa oss och göra mat tills ni kommer hejdå mamma.

- hejdå gullefjun ses snart vi älskar dig.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------BREEEEE VAKNA IDIOT FITTA VÄCK ALLA NU VÅRA FÖRÄLDRAR ÄR PÅVÄG HIT GÖM JIMIN SEXA BORT YOONGI OCH HOSEOK OCH FUCKING UPPFOSTRA NAMMI OCH KOOCKI!!!

- wiola vadfan snackar du om varför skulle dom bry sig efter 7 år? sa bree lungt och trött

- MEN DOM RINGDE PRECIS OCH DOM ÄR HÄR VID 5 UPPPP HORJÄVEL

- wow wiola mannen chilla varför sa du inget.

- JAG GÖR MAT NU SVENSK JÄVLA TATTAR MAT OCH DRAR TILL NÅGON KURDISK JÄVLA TATTAR BUTIK OCH KÖPER MASSA DÄR OCH DU GÖR DE JAG SA TILL DIG VÄCK ALLA FITTOR I DETTA HUS UUHHMMM HOTELL. 

- jaja okej

bree gick in till jimin och sa - JIMIN VÅRA FÖRÄLDRAR KOMMER IDAG DET HÄR ÄR JÄVLIGT VIKTIGT SÅ VÅGA LÄMMNA DITT RUM!!!

Sedan gick hon vidare till yoongi och hoseok och sa - okej nue de såhär att våra föräldrar e påväg hit så ni får ha sex någon annan satans gå till sexklubben i new yorkhär har ni 50,67858493 kr lycka till ny grabbs dra innan 3 tack.

hon gick sist in till namjoon och koocki och satte dom på sängen och förklarade vad som skulle hända.

- okej så mina o wiolas föräldrar är påväg och dom får inte veta NÅGOT om de som skett här och vi har inte något förhållande vi har inte haft sex vi är bara vänner okej nu ska ni få en lektion om hur svenska och kurdiska föräldrar funkar så ni vet hur ni ska bete er. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

wiola sprang och köpte massa kurdiskt shit som ¨såg bra ut en maaaaaasssa asså vi snackar typ 20 olika rätter för kurder äter mycket.

sedan började hon steka köttbullar koka pasta koka korv och aaaah massa fucking svensk mat.  sedan när allt va färdigt började hon städa och gömma massa saker dom verkligen inte fick se sedan va de bara att vänta tills dom skulle komma.

bree kom ut med boysen och av någon anledning såg jungkook ut som en servetör men aaah de kan vi inte gör något åt nu och namjoon såg ut som en vanligt kille så aah okej de funkar väll och jag o bree såg ut som vanliga små flickor som senast dom såg oss.

i nästa del får ni se vad som händer när föräldrarna kommer:)))

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now