chill dag + Jimin i slagsmål

76 1 0
                                    

Jimin vaknar sur och går ut för att rymma för han är trött på att alla ska glömma bort att han existerar och alltid mobba honom och väl ute träffar han en i 25 års åldern som han pratar med på ett cafe och dum som idiotfan va trodde han att dom va vänner men när dom gick ut slog killen till honom så han fick en blåtyra så han ger upp och går tillbaka för hans killar slår honom iallafall inte.

han kommer in i rummet där alla av någon anledning sover tillsammans i nu aja och Namjoon går fram och klappar honom på axeln och säger - kära Jimin om du ska använda blå ögonskugga använd inte så mkt och inte endast på ena de är inte fint.

- ursäkta med trot du att detta e smink namjoon? detta är en blåtyra fan jag blev slagen!!

- hhaahha visst du i slagsmål men aah jag fattar vrf du är ju så jobbig så men aja då kanske du ska stanna hemma och vila medans vi andra går till Taehyung och jin då om du har ont bra då bestämmer vi d sa han innan Jimin hann svara på frågan.

wiola och namjoon åt frukost i köket medans jimin gick iriterat tillbaka till sitt rum och bree och jungkook spelade kort med hoseok och yoongi hade redan gått ifrörväg till taehyung och jin o börjat bada i deras motherfucking bubbelpoool!!!!

namjoon pussade wiola och jungkook klappade på bree för han vågade inte pussa på henne just idag sedan gick dom och hoseok till killarna och badade och hade spelkväll med öl och bara hade killsnack om allt som hänt medan de hade varit borta. Taehyung och ina hade tydligen tagit en paus och emmy och jin hade haft väldigt kul om vi säger så hmmmm aja dom berättade om hela sin resa i holywood, stockholm,nybro och allt som hänt helt enkelt.

bree och wiola hade en vanlig tjejkväll dom inte haft på 2 år där dom gick till mc ock drack milkshake och snackade om gamla minnen och sedan gick dom hem till lägenheten och kollade på barnprogram och skrattade åt wiolas gamla böcker hon skrivit på högstadiet.

efter de gjorde dom en kurdbricka och åt medans dom kollade på killarnas gamla musikvideos som dom snackade om hur snygga dom va och somnade till. sedan vaknade dom av att fkn Jimin kom in och skrek att han va trött på all skit han fick ta så dom sa till honom att hålla käften och inte störa deras tjejkväll!

- vänta sa wiola och satte sig upp hon hade en ide! vi kan ju följa med dig till klädaffären och välja kläder till din gaderob och jag kan även ge dig en makeupkurs och göra så att folk vill va med di sen kan bree hjälpa dig med ditt sinne för humor!!!

- JAAAA utbrast bree detta kan bli kul du ska bli vår tjejkompis för en dag omg lets fkn do this!!!

dom gick med jimin till bik bok och valde ut några nice t-shitrts och byxor i jeans färg som satt tigth sedan gick dom till new yorker och valde några hoodies och skärp och mössor sedan sist till h&m och köpte smink och hängslen. sedan va de dags att styla honom han fick en grå mössa till en randig långärmad och ljusa hängslen och täckte honom i foundaton puder och sedan la dom en svag eyeliner utan vinge och lite skuggor av counture och mascara och ett lätt nude läppglans. och hans hår gjorde dom så de låg ner som en lugg under mössan.

efter de satt dom och skrattade hela kvällen och kollade på serier tills dom sommna på soffan.

i nästa del får ni se hur killarna reargerar på att vi ligger på soffan och sover med en faktiskt snygg jimin och några få äventyr som är lagom galna eller de kan jag inte lova men bra blir de nog!! Taehyung och jin kommer ni inte få följa så ofta men ibland tittar dom in från något håll i boken men de handlar mest om mig,bree, jimin, yoongi,hoseok,namjoon och jungkook nu så aaaaah iallfall hoppas ni uppskattade detta längre kapitlet hihi 700 ord!!!

BTS and the sexhouseNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ