bråk och lite till

785 7 0
                                    




Alla gick upp till sina rum utom jimin och bree följde honom till nästa hall där hans rum va, - Vad gör vi här ska vi inte in till vårat rum? - kära lilla dumma Jimin du sa adrig vilket rum du ville sova i du sa bara att du ville byta rum så detta är ditt nya rum hoppas du är nöjd d va dyrt! sa bree sarkastiskt. hon putta in jimin och låste och gick tillbaka för att sova hos jungkook innan han blev ledsen igen för att han va ensam med wiola och namjoon som ba satt där och iggade honom.

bree kom in på hotellrummet där wiola och namjoon sov i sked och jungkook kramar om en kudde i fosterställning på golvet och gråter men han skiner upp som en sol när han ser att bree kommer in i rummet och kramar henne direkt. efter de skrev Bree sin dagbok högt tills jungkook somnade brevid henne.

i rummet där Yoongi och hoseok bodde så fanns d två enkelsängar som d va menat att dom skulle sova en och en i men istället la dom sig i samma säng och somnade kramandes. Emmy och Jin va uppe hela natten och pratade om deras förhållande och ina och Taehyung låg och pratade bebis språk och gullade med varan tills d somnade. imorron va de m!!!!in dag o då skulle d bli vilt!!

läs nästa del för att se vad som händer under Wiolas dag

BTS and the sexhouseDär berättelser lever. Upptäck nu