Bree har en sjuk ide för gänget!

119 2 0
                                    




Bree vaknade och hade en ide!!

dom alla hade bara varit på detta jävla hotell nu i 4 veckor och det har bara hänt massa drama så varför inte ta ut alla till ett tivoli!!? Bre gick in i vardagsrummet och väckte mig för att säga till mig att packa alla våra saker.

Ja bree hade tänkt fixa ett nytt boende oxå för detta hotellet skriker kaos och de är bara skabbigt om man tänker efter, iallfall Bree fortsatte in till Hoseok och Yoongi och bad dom packa och sist och faktiskt minst gick hon till Jimin tro de eller ej med de gjorde hon.

- Hallå Jimin jag tycker att vi fått en dålig start ska vi börja om? sa Bre men en snäll röst med glimten i ögat.

- JAAAAA omg ska jag få komma in i gruppen igen??? sa Jimin glatt och hoppade upp och ner.

- näe jag skojjar bara hahha men packa för vi ska resa igen så glöm inget här och våga inte förstöra denna resan på något sätt för jag har planerat detta i detalj för oss alla så packa och möt oss i lobbyn klockan 4 uppfatttat? sa Bree bestämt.

- mmm sa Jimin nedstämt och började packa.

Bree gick stolt mot hotellrummet och utanför dörren satt Jungkook och fällde några tårar.

- Men Koockie vad är de sa Bree lungt och satte sig på knän brevid Jungkook.

- näe jag bara kommer sakna detta hotellet och tänk om jag försvinner som på flygplatsen och ni inte hittar mig.

- Men Koockie då haha de kommer inte hända jag håller koll på dig sa Bree skrattade och följde med Jungkook in på rummet och började packa med dom andra.

alla samlades nere i lobbyn klockan 4 och alla gick till Limon tillsammans hon checkade av att alla va här och att alla hade allt med sig och hoppade in längst fram med jungkook och limo mannen och berättade positionen. nu skulle Bree äntligen berätta för alla vart dom skulle bo och vad hon hittat på för aktiviteter.

- okej alla håll käften och lyssna på mig nu, vi ska alla åka till stockholm för att gå på ett tivoli vid namn gröna lund och bo på ett fancy as bitch hotell där i två veckor och bara leva ett rikt och snobbigt liv. sen efter de ska vi åka vidare till nybro för att fucka för alla vi hatar där och efter de får vi se men förmodligen åker vi till Spanien för tydligen är Ina,Teahyung,Emmy och Jin där så aaah vi bor på ett hotell där någon stans så vi kan va nära dom typ aaaah.

- YAAAAAAAS skrek alla i kör.

efter 1 timmes bilresa var dom framme på flygplatsen och alla tog sina väskor och dom gick till sin gate och åkte mot stockholm.


i nästa del får ni följa Bree s galna dagar i Stockholm!!! någon eller några kanske försvinner någon kanske protusterar och de kanske blir bråk och vem vet kanske något krimenellt händer för allt är möjligt i denna boken så men något vi alla vet är att mycket gråt blir de som alltid :)

BTS and the sexhouseWhere stories live. Discover now