15

3.9K 270 219
                                    

Baekhyun varlığını göstermek istercesine hafifçe öksürdüğünde Chanyeol dönüp ona baktı, çok şaşkın görünüyordu. Ne diyeceğini bilemiyor gibi tekrar kadına ve ona baktı, boğazını temizledi ve sonunda kendine gelebilmiş gibi küçüğünün elini kavrayıp onu kendine doğru çekti.

"Baekhyun benim sevgilim," dedi ikisini tanıştırmak isteyerek. Bu söyledikleri diğer ikisini alaşağı etmeye yetmişti. "Baekhyun, Chaeyoung üniversiteden arkadaşım."

"Merhaba," dedi kekeleyerek. Konuşmakta zorlanmıştı, az önce duyduklarını henüz idrak edememişti. Kadına bakıp başıyla selam verdi ama geri dönüş alamadı. Çok tuhaf bir ortamdı ve bir şeylerin yolunda olmadığını hissedebiliyordu.

Kadın, patronuna bakarken zorla konuşturuluyormuş gibi "Merhaba," dedi, ardından Baekhyun'a küçümseyerek baktığında diğerini daha çok şaşırtmıştı. Baekhyun patronunun elini sıkıca tuttu, yanlış bir şey söyleyip söylemediğini düşündü ama sadece selam vermişti, bunda yanlış anlaşılacak bir şey olamazdı.

"Görüşürüz o zaman." Kadın zoraki bir gülümsemeyle yanlarından ayrıldığında küçük olan rahatladığını hissetti.

"Hyung biz..." Baekhyun az daha elindeki pamuk şekeri düşürecek gibi oldu. "Sevgili miyiz?"

Chanyeol kendine gelip küçüğüne baktığında gülümserken tek yanağındaki gamzeyle çok güzel görünüyordu. "Evet."

"Peki, benim neden bundan haberim yok?"

"Artık var." Chanyeol güldü, şaşkın yüzüne bakarken dayanamayıp soğuktan kızarmış dudaklarını öptü. Bu öpücük az önceki olayı unutturacak cinstendi. "Şu andan itibaren sevgilimsin."

Baekhyun kızardığını hissetti, bu bir ilkti. İlk kez bir sevgilisi olacaktı ve bu his ona harika geliyordu. Chanyeol'ün artık sadece ona ait olmasının düşüncesi bile onu mutlu etmeye yetmişti.

Kollarını patronunun boynuna doladı, ona bakarken nefesi titriyordu. Kalbi ağzında atıyor gibiydi, onu ensesinden tutup kendine çekerken etrafındaki kalabalığı umursamadı. Duygu dolu bir öpüşmeydi bu, Baekhyun'un hâkimiyetindeydi.

"Hyung..." Baekhyun kendini geri çekmek istemedi, burunları birbirine değiyor ve birbirlerinin nefeslerini yüzlerinde hissediyorlardı. Parmağını büyüğünün gamzesine koydu ve yüzünü okşadı. "O kadın kimdi?"

"Arkadaşımdı."

"Sadece arkadaşın mı?"

Baekhyun içindeki o hisse anlam veremedi, Chanyeol'ün o kadına nasıl baktığını görmüştü. Sıradan bir arkadaş olamazdı, aralarında bir şey geçtiğine yemin edebilirdi. Duygusal ilişkilerden çok anlamasa da karmaşık bir şeyler olduğu ortadaydı ve deli gibi merak ediyordu.

"Kıskandın mı yoksa?"

Baekhyun kaşlarını çattı, kendine itiraf edemediği şey buydu. Baekhyun kimseyi kıskanmazdı, o güne kadar yattığı kişiyle bir daha görüşmeyen biriydi o. "Eski sevgilin mi?"

Büyüğünün yüzü düştüğünde doğru noktaya bastığını anladı, artık gülümsemiyordu. Bir şey söyleyecek gibi olmuştu ama çok kararsızdı. "Bunu daha sonra konuşalım olur mu?"

"Olur..."

Baekhyun bunu garipsemedi, onun da sırları vardı belli ki. Kim bilir patronu onun ne kadar azgın olduğun bilse ne düşünürdü, ne var ki Baekhyun onu en yakın arkadaşıyla aldattığını söylemeyi henüz düşünmüyordu. O kadın eski sevgilisiyse eğer, bunun üstesinden gelebilirdi. Çünkü Chanyeol de onun sırlarını öğrendiğinde çok acı çekecekti.

Got Youحيث تعيش القصص. اكتشف الآن