Rezultate Concurs III

54 7 20
                                    

Înainte să vă uitați peste rezultate, vă rog să luați aminte, că fiecare jurat are un anumit, stil, gust, opinie, chiar dacă nu coincide cu a voastră, nu înseamnă că ce ați scris e rău, ok?

Jurații au fost: lili, geez și smiley

Bună, tuturor! Avem aici rezultatele, dar mai întâi o să menționez din start, câteva chestii, ca să fie toată lumea liniștită în privința notelor date și a metodei folosite. Am avut deci mailurile, unde ni s-au trimis lucrările, iar acestea, au fost apoi direcționate juraților. Aceștia au dat un foward (o trimitere înapoi tot în mail) la mailul cu lucrarea, unde și-a spus părerea și nota despre fiecare lucrare în parte. La o adică, se memorează cel mai bine, chiar și ora trimiterii și în plus, sunt de fapt dovada sigură pentru oricine dorește să verifice.

Lucrarea 1: Autor - SarahEvans_

Note: 9,5 + 9,75 + 10: 9,75

Comentarii:

Jurat 1

„Superba poveste, foarte bine redactat, originalitate maxima. Mi-a placut enorm, cu siguranta aceasta fata e talentata. Ce as fi vrut eu sa vad pe text- daca Lilith a zarit corpurile din camera, a gandit ca va curata sangele si apoi il va cauta pe Enzio. Ori sa vad in mai multe cuvinte cum se macina ea ca nu-l poate cauta chiar atunci pe iubitul ei ori sa lase totul asa, pentru ca era de asteptat, mai ales ca textul a inceput cu gandurile ei pentru el, apoi cand si-a dat seama ca a pierdut o lupta, iar, deci acum ca a zarit o grozavie logic ar fi sa fuga si mai tare dupa el sa-l cgaseasca viu, nu sa curete prima data mizeria. Finalul ca razbunarea s-a facut, e foarte bun, mai ales ca Fang a lasat-o pe ea in viata sa sufere for ever.

Depunctarea am facut-o pentru acel ,,elesteu" pe care l-a repetat de vreo patru ori. Bine, faptul (o greseala a organizatorilor) chiar deconspira uneori chestii destul de interesante despre autori. Am depunctat pentru ca acel cuvant nu exista si cine scrie asa frumos si bine se va invata minte.  Gramatica okay, cuvintele gresite au fost- catacombe ce trebuia pus la plural-catacombele-elesteu/helesteu-ruini/ruinezisi inca unul dar nu-l mai stiu ;) glumesc "

Jurat 2

„Iti face placere sa citesti, efectiv te afunzi in fotoliu si savurezi. Sunt cateva greselute, mici de tot n-au importanta cred eu, ca e foarte corect totul. "

Jurat 3

„Mi-a plăcut mult povestea. Ideea e una complexă, astfel că o proză scurtă nu poate conține toate informațiile necesare pentru ca un cititor să înțeleagă și să nu ridice semne de întrebare, însă ai reușit să aduci fix informațiile de care era nevoie pentru înțelegerea acțiunii din text care a fost și ea foarte bine detaliată și apreciez asta. Felicitări!"


Lucrarea 2: Autor - Phoenixul_Noptii

Note: 9,25 + 8+ 7: 8,08

Comentarii:

Jurat 1

„Fara greseli, de asemenea originalitate, uugh acel nume...! Era undeva scris tema-personajul principal sa aiba numele de Lilith? Il mai vazusem si data trecuta undeva. In fine... nu depunctez asta. Mi-a placut originalitatea morbida, cumva spirituala, combinata cu fantezie, e super, zic eu. Mai e si funny pe alocuri, autorul e un mini geniu. Greseli ori sunt foaret obo ori nu are, nu am zarit nici macar una, in afara de acel ,,bug" elesteu -cel mai funny lucru ever, Daniela trebuie premiata de asemenea ;) Ca toti au muscat-o. Am depunctat deasemenea ca sa fiu corecta. Restul, nu are alineatele si chiar daca e trimis pe mail, daca unii s-au putut chinui, putea si acest autor.

Kaleidoscope for Serenity Book ClubМесто, где живут истории. Откройте их для себя