Comentarii și note Lucrarea 4 - Alex

26 3 0
                                    


Comentarii jurat 1

             Mi-a plăcut, e foarte detaliat și chiar a avut expresii pe tema Sf ce au subliniat toată acțiunea. Mi-ar fi plăcut mai multa acțiune decât descriere, totuși e un text exemplar,bine pus la punct și lucrat. Pentru mine acțiunea trebuia sa sara mai repede în față.

Nota 9,5

Comentarii jurat 2

            Mi-a placut mult! Ai descris foarte bine scenele. Si ai dozat suspansul fix cat a trebuit.

             Titlul cred ca este bine ales, fix in concordanta cu scrierea.             Ai descris foarte bine scenele asa cum am spus mai sus, si mi-a placut asta. Nararea a fost impecabila.           Am simtit ca sunt in mijlocul povestii.


Nota 8

Comentarii jurat 3

            în primul rând, vreau să zic că modul de narare este superb. e o reală plăcere să citești. mi-a plăcut cum centurienii și-au apărat pământurilile, iar ultimul paragraf a fost profund. poate chiar există limite ce nu trebuie trecute și secrete ce trebuie să rămână îngropate. foarte profundă lucrare și foarte bine scrisă.

Nota 10

Comentarii jurat 4

         Text frumos, mi-a plăcut complexitatea și nararea. Un pic mai slow ca cealaltă, dar mai plina. Mie mi-a plăcut plotul dar incipitul are foarte multa informație și m-a obosit un pic, parca nu mai îmi venea sa continui.           Eu am făcut o mica diferențiere. Aceasta era mai greoaie, mie îmi plac lucrurile simple, directe.           Se vede ca e îngrijit, bine construit totul pus la punct. Nararea e mai înceată și descrierea prea ampla pentru mine și un simplu short, dar țin sa felicit pentru ideea originala și silința de care a dat dovada. Nu e ușor sa creezi o lume întreaga            Frumos, și detaliat, cealaltă mia plăcut mai mult ca a s lipit din prima.


Nota:9,25


Comentarii jurat 5

             Un text frumos conturat, desi mie la felul cum a fost narat imi da o senzatie de fanrezie cu un mix de S.F. Lupta a fost bine scrisa.

Nota 8

Kaleidoscope for Serenity Book ClubWhere stories live. Discover now