Comentarii și note Lucrarea 2: Andrei

25 3 0
                                    

JURAT 1

Nota: 6,3

Comentariu:

         Mi s-a părut cam prea pe grabă, ai început bine, dar pe urmă ai luat-o pe repede înainte. Nici bine nu convorbesc că gata tipa cade în mrejele lui. Nu schimbă nici două vorbe la școală, însă deodată încep a vorbi fără ocolișuri. E cam ilogic dacă stai să te gândești.Ai câteva greșeli care pot fi retușate dacă citești cu atenție textul.

JURAT 2

Nota: 7,5

Comentariu:

           Mi-a placut originalitatea ideii. A fost povestea cea mai dezinvolata sa spun asa si mi-a placut lejeritatea cu care ai redat fiecare moment si fiecare pasaj al protagonistilor. Mi-a placut ca ai fost foarte direct desi te-am taxat la expresivitate, pentru ca ai redat povestea si cam atat. Ai avut doar plotul si nararea , care s-a dus foarte bine, am vizualizat bine toate scenele. Romance pe 60% din text si in plus faptul ca ai ales personajele cu etnie si din minoritati. Ce am mai punctat a fost ideea generala pentru ca ne trezim pe final cu o adevarata scena din care putem invata si anume ca trebuie sa fim mai permisivi, intelegatori si sa vedem dupa fatada sau dupa aparente. Mi-a placut finalul mult si ca da ideea de a apara ce iubim indiferent. Nice

JURAT 3

Nota: 7

Comentariu:

             Subiectul abordat, sa zicem un 8, nu e foarete stralucit, desi e original.             

             Gramatical e mai bine, dar ti-au scapat vigule la greu si la unele cuvinte si diacriticele sau litere de pe tastatura. De asta nu am mai depunctat o data, mai ales ca s-a chinuit altcineva. Ai avut pe alocuri si la verbe, timpul sucit, greseli precum [ Pusese fata jos, pe picioarele lui*] dar e clar ca e pe picioarele ei* deci astea si pentru virgule am depunctat si am pus la loc pentru efortul fetei. Tot un 8 , pe acolo.

              Relatia personajelor a fost buna si mi-a placut ca ai incadrat nu doar doua personaje cum e de obicei la romance sau la lucrarea Paulei, sper ca bine zic (numele). Doar doua personaje, umplu un cadru romantic, dar nu si feelingul meu de cititor. Dar la Andrei abunda si de personaje secundare si de backround ca si cei doi cu selfiul, ca si grupul de rromi, Daniel etc. Deci acolo am puncat bine cu 10. Nararea e de 8-9 cam asa, caci expresii putine, ai o parte cand se saruta si inca intr-un loc. Complexitate de 8 si idee originala. Per total un 7.

NOTA FINALA: 6,9

Kaleidoscope for Serenity Book ClubWhere stories live. Discover now