Comentarii și Note Concurs Aniversar: Adriana

9 1 0
                                    




JURAT 1

NOTA: 6,5

COMENTARII

Știu că am dat o notă mică pentru lipsa de expresii, dar poate într-un concurs literar, zic eu, ar însemna un B ceea ce înseamnă ,,Bine" sau chiar un 8 în notarea veche. Eu am dat 7 per total la prima lucrare.

Din privința a ceea ce am citit pe lucrarea următoare, m-a lovit foarte tare gramatica. Gramatica bat-o vina.

Sugestii ce justifica și nota- cifrele se scriu cu litere pe texte.

-o reverificare a textului ajuta mereu să descoperim ca toți suntem imperfecți, dar răbdarea ne propulsează la a fi mai buni

-reverificarea te-ar ajuta să vezi graba și greșelile evidente, unele de clasa primară, ca și începerea unei propoziții cu litera mică. Graba nu justifica la tine nimic, pentru că fiind concurs trebuia să te dai peste cap să fie bună prezentarea unui text la fel ca și conținutul.

-punctul(.) nu înlocuiește virgula nicăieri, e considerat greșeală. Dacă ne uitam în oglindă, vedem imperfecțiuni, dar ceea ce creăm și iese din noi, trebuie să arate cât de mult putem, cât de sus țintim. Trebuie ca pentru ceea ce construim (orice) să ne dăm silința.

În schimb textul fiind  scris la persoana întâi, a avut impact mai ales pe final. Mi-a plăcut în deosebi ceea ce a determinat lucrarea. Povestea creepy e unică. E bine că la acest concurs ideile diferite au abundat.

Dar, dacă finalul a fost super, ceva, ceva a lipsit. Nararea la persoana întâi a fost treptată și mi-a plăcut cum sugera că urmează parcă un boom.

La fel expresivitatea cred că ar fi ridicat mai mult lucrarea. Nu o pot pune mai sus decât cealaltă, care a fost la fel de strălucită ca idee, fără metafore, expresii, dar am notat originalitatea. Nu am dat note mari, poate din cauza că lipseau la ambele un element surpriză sau  redactarea mai atentă și expresivitatea.

Pentru idee, care mi-a plăcut, ador (genul) ar fi fost poate chiar nota de top. Păcat că nu ne aplecăm sau dăm atenție la cum ne prezentăm la final. Felicitări pentru ideea care a strălucit!

JURAT 2

NOTA: 7,5

COMENTARII

Pai mi-a placut, ideea si finalul au facut destul de multe încât să ador lucrarea. Îmi plac genul horror, creepy sau paranormale, uneori le avem prea rar pe aici. Unele greșeli se văd și la tine, eu nu le-am disecat. Ce mi-a plăcut cel mai mult, a fost finalul, și mi-a placut foarte, foarte mult compoziția. Ei bine, în cele din urmă, ne-ai dat oarecum si ceva de învățat si când compunem texte, cred eu ca trebuie sa fim cât mai inventivi, uneori acestea dau inspiratie, poate ajută în vreun fel. Îmi plac acestea căci dau de gândit, dau si o notă aparte lucrărilor și ar fi ridicol să nu fie punctate pentru asta. Țin să incurajez orice astfel de idei si felicit pentru crearea acesteia, desigur greșelile mai ales ce-s evidente, nu se pot trece cu vederea, dar ar fi pentru o data viitoare să acorzi atenție mai mare acestui aspect.

JURAT 3

NOTA: 5

COMENTARII

Nota finala: 6.33

Kaleidoscope for Serenity Book ClubHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin