Comentarii și note Lucrarea 6: Dany

46 1 0
                                    

JURAT 1

NOTA: 8,8

COMENTARIU: 

             Știi cât de mult mi-a plăcut? Nici nu ai idee cât de mult! M-am scufundat în abisul dureri lui Yann și în întunecimea ce la cuprins. Nu știam de ce ai spus că e o amintire din trecut, când am ajuns la final am aflat și nu pot să nu spun că mi-ai topit inima cu acel final. Textul e plin de durere, disperare, depresie, moarte și eliberare. Numai tu știi cum să mă faci să trec de la tristețe la bucurie, de la depresie la extaz( zici că vorbesc de altceva nu de text ). Ai mici greșeli, dar care se rezolvă dacă arunci un ochi asupra textului. Unele fraze care sunt așa întortocheate încât le-am citit de două ori ca să le înțeleg. Dar textul e unul bun, l-am citit așa repede și acum vreau să văd continuarea 

JURAT 2

NOTA: 8,5

COMENTARIU: 

            Stiu ca vorbesc mult in cifre dar am notat pe un carnetel cat la suta fiecare si aici s-a vazut la fiecare cat a priceput sau s-a gandit la tema-Romance pur sau sa zicem romance inseamna sentimente, emotii, expresii, gesturi si descrieri multilaterale. Eu le vad in aceasta lucrare, plus ca finalul e unul din cele mai emotionante si trebuie sa despart aceste minunate alineate pline de ganduri de dragoste de fantezie, de logica si de lucrarile brute sa le zic asa , care au continut slab sau putin in expresii. Romance egal emotie si simtire, am zarit greseli din pacate chiar si cu oboseala in mine, cateva virgule uitate, cine o fi, cine o fi? Asta e 8.50 cu felicitari.

JURAT 1

NOTA: 8

COMENTARIU: 

Cea mai logica, emotionala si expresiva lucrare. Cred sau chiar suspectez un profesionist. In rest chiar si intuitia triga la mine ca textul este cel mai calitativ, cantitativ si proportionat romance dintre toate. LGBT, nu am mai jurizat decat o data si e cealalta lucrare. Diferenta se bserva cu ochiul liber si din prima propozitie care te arunca intr-o lume a emotiilor unde esti nevoit s aurmaresti pana si lacrima dintre zecile de picuri de ploaie. Asta a fost singura chestie ce m-a deranjat. Probabil ai locuit in Anglia ca mine , caci aici ploua tot timpul si esti efectiv obsedata deja de acest fenomen. Un pic cam multa plaoie pe un astfel de text frumos si atat de expresiv. Greseli pe alocur, si ai o exprimare ciudata, nu stiu de unde sa te iau, ca si cand ai fi ceva cu origini maghiare, sper ca nu ma insel. Dar textul tau e romance total, plotul cu jertfa pentru dragoste e sublima si claseaza textul tau -pentru mine- deasupra celorlalte. Grija mare la exprimari si la virgule. UNeori le lasi pe plus unde nu e nevoie chiar si dupa predicat. Nu multe dar sunt. Per total ca am fost impresionata de puterea cu care am primit emotiile de-a lungul textului. 8 cu felicitari, oricine ai fi , bravo, bravo.

Nota Finala: 8,43

Kaleidoscope for Serenity Book ClubWhere stories live. Discover now