Oznámení

1.8K 78 0
                                    

Zdravím,

já sama tato oznámení narušující povídky nerada, ale věřím, že pochopíte, jak nutné to v tom případě je. Pokud jste tedy na tento příběh ještě nezapomněli. Pevně věřím a doufám, že ne, a pokud vám přeci jen děj vypadl, můžu vám říct, že se směle můžete pustit do čtení, protože tentokrát povídka zakončená bude!

Podařilo se mi konečně dopsat všechny kapitoly. Odmaturovala jsem, doufejme se i úspěšně dostala na práva, a mám před sebou pěkných pár měsíců volna, takže chci dokončit co nejvíce mých rozepsaných příběhů, než se budu muset věnovat paragrafům, římskému právu a kdoví čemu dalšímu:D

Každopádně, abych vám neudělala až moc velkou radost, tak je dokončen pouze první díl této povídky. Příběh pravděpodobně bude trilogie, což se, vzhledem k tomu že se snažím relativně (RELATIVNĚ!:D) držet kánonu Rowlingové, dalo očekávat. Pevně věřím, že i ukončení prvního dílu vás však dostatečně "zasytí".

Poslední bodem, důležitým, je to, že povídku nechám projít beta readem až poté, co ji celou vydám. Možná je to blbost, ale zjistila jsem, že mi to tak jednoduše vyhovuje víc. Takže pokud víte, že jste náročnější čtenář a nesnesete překlepy, budete si bohužel muset ještě počkat.

Děkuji všem, kteří si tyto slinty přečetli a ještě to se mnou nevzdali!

SKRYTÁ | Harry Potter FanfictionKde žijí příběhy. Začni objevovat