Magické jádro

3.4K 241 15
                                    


Přečtěte si, prosím, vzkaz na konci kapitoly. :) Je to celkem důležité.


Výhra Severuse Snapea nebyla zdaleka tak sladká, jak prvotně předpokládal. Aby dosáhl svého, musel Luciusovi slíbit, že to on ji doprovodí do Příčné ulice a dohlédne na to, aby nikomu dívka nic nevykládala. Silně pochyboval, že by něco takového udělala i kdyby tam s ní nebyl, z jejího vystupování bylo velmi jasné, že se k otci nemá a považuje se pouze za dceru své matky.

To poslední o co stál, bylo promenádování po příčné ulice v době letních prázdnin s holkou, která všem na první pohled připomíná Lily, přičemž hrozí velmi pravděpodobné setkání s jeho zabedněnými studenty. Ne, radši by bral šestihodinovku s prváky než tohle.

Oblečen ve své klasicky černé robě, doplněnou temně působícím pláštěm vkročil, do jejích komnat, přišlo mu, že je zde v posledních dnech častěji ve než ve svém sklepení, a to se mu nelíbilo.

Zahlížel na drobnou rusovlasou dívku, oblečenou v dobře padnoucích šatech s obyčejným střihem a krátkými rukávy, mající zmijozelsky zelenou barvu. Nathalia přes sebe přehodila cestovní plášť a mlčky profesorovi kývla na pozdrav.

Nepochybně se snažila působit klidně a ukázněně, avšak rozšířené zorničky a zářící oči snadno prozradily její opravdové vnitřní pocity

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Nepochybně se snažila působit klidně a ukázněně, avšak rozšířené zorničky a zářící oči snadno prozradily její opravdové vnitřní pocity. Severus měl chuť se hořce ušklíbnout. Má na krku malé, natěšené děcko, bude muset poslouchat nadšené řeči a celý den sledovat užaslé pohledy. Zdaleka si to nepředstavoval tak špatné, jak to reálně mělo být, protože nevěděl, že je to poprvé co kdy dívka vystrčí paty z Malfoy Mannor a nadechne se čerstvého vzduchu. I na zahradu směla pouze výjimečně.

Jakýmsi líným gestem k ní natáhl ruku. Nathalie nechápavě a poněkud vyděšeně zamrkala, přičemž naklonila hlavu mírně na stranu. Když jí došlo, proč profesor Snape takové gesto udělal, cítila se doopravdy trapně a nedokázala své zahanbení potlačit natolik, aby se neprojevilo v její drobné tváři. Měl opravdovou chuť ji v tom ještě více vymáchat, ale věděl, že by poté pravděpodobně následovala zdlouhavá výměna názorů a on opravdu nemínil ztrácet víc času, než bylo nutné.

Konečně nechala svou drobnou ruku vklouznout do mužovy větší dlaně a dřív než si stihla uvědomit, jak studené jeho ruce vlastně jsou, byli pryč.

Žaludek jí v břiše udělal několik obratných kotrmelců, párkrát se natáhl jako gumová žvýkačka, až konečně pocítila pevnou zem pod nohama. Obraz však měla rozmlžený. Cítila se jakoby právě slezla z řetízkového kolotoče. Přirozeně pod náporem nevolnosti chňapla po nejbližším záchytném bodně, kterým, k Severuse nelibosti, byla jeho paže. Potlačil nutkání zavrčet, když její drobné ruce vyvinuly překvapivou sílu krabích klepet. Když se konečně dostala z nemilého deliria, poplašně svoji ruku stáhla zpět.

SKRYTÁ | Harry Potter FanfictionTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang