XIII

429 26 3
                                    

Якщо я розповім кому-небудь про перше вересня (коли F-4 побили на моїх очах хлопця) або піду з цим до директора - вибухне скандал. І хоч я не можу так ризикувати, на місці Назара я б була більш обережна зі мною. Ні. З Шевчуком я не буду зв'язуватися ні за яких обставин. Я просто зроблю вигляд, що нічого не сталося.

Сьогодні однозначно той день, який мені хотілося б переробити. "Зроби заново". Школа це жах. Я намагалася зосередитися на темі уроку, але думки постійно збивалися. На перервах я панічно боялася зустріти в коридорі Назара або когось із їхньої банди, тому швидко перебігала з одного кабінету в інший. Аня не раз кидала в мою сторону косі погляди, після чого я намагалася взяти себе в руки. Ще не вистачало, щоб вона почала дошкуляти мене питаннями, на які я не зможу відповісти.

Так як ми десятикласники, на наших плечах майже усі організаторські обов'язки ліцею, тому після уроків ми пішли з нею в секретаріат і забрали афіші, які вчора нарешті прийшли поштою. Я б краще сходила в їдальню - на історії у мене бурчало в животі так, що навіть учитель обернувся, - але Аня вирішила, що по дорозі туди ми зможемо розвісити парочку плакатів і тим самим зекономимо час. Ми почали з актового залу, приклеївши перший плакат до масивної колони. Переконавшись, що афіша добре тримається на скотчі, я відійшла на кілька кроків і, схрестивши руки, запитала Ані:

- Ну як?

- Чудово. Кожному хто входить відразу кидається в очі.

Вона повернулася до мене з посмішкою:

- Непогано вийшло, Сань.

Я і сама замилувалася чорним написом, який повідомляв про вечірку «Знову в школу». Костя й справді постарався з дизайном: шрифт у поєднанні з непомітними золотими плямами на срібному тлі виглядав ефектно, стильно і досить сучасно для шкільної вечірки.

Наш ліцей відомий своїми легендарними вечірками. У цій школі святкують все: початок і кінець навчального року, день заснування, Хелловін, Новий рік, Різдво... Бюджет у команди по організації заходів чималий. Як нам любить нагадувати ректор Заболотний, імідж, який ми створюємо завдяки успішним заходам, безцінний. Вечірки в ліцеї лише в теорії влаштовуються для ліцеїстив. У першу чергу стоїть завдання залучити батьків, спонсорів, політиків та інших людей з грошима, які фінансують нашу школу, і з їх підтримкою забезпечити дітям найкращий старт у житті, відкрити їм двері в найкращі університети країни та планети.

Любов дається лише сміливимWhere stories live. Discover now