XXX

206 24 7
                                    

- Як би ти описав мене в трьох словах? - запитав Юра, намагаючись перекричати музику, яка гриміла з аудіосистеми.

Він сидів на дивані, схилившись над екраном телефону, його світлі кучері спадали на чоло.

Я як раз зробив нам два джин-тоніка і повернувся зі склянками. Не підводячи очей, Юра простягнув руку і взяв один із них.

Це був уже третій стакан, і нарешті в моїй голові встановилося те розмите почуття, якого я так чекав. Воно дозволяє мені забути про те, що інші зараз на тренуванні по футболу. А найголовніше витісняє спогад про останні дві години. І голос мого батька заглох до тихого шепоту.

- А що, якщо написати: «невгамовно хтивий коханець»?

Юра посміхнувся:

- Це було б непогано. Але думаю, що невибагливістю доб'юся більшого.

Я сміючись підсів до нього на диван. Мене не покидало відчуття, що він напився ще до того, як я написав йому і запросив зайти. Здається, той факт, що його тимчасово усунули від гри, і для нього не пройшов безслідно, хоча він і запевняв у зворотному.

У всякому разі, сидячи у вітальні, він оголосив, що з цього моменту йому не цікаві типи з Детройського ліцею. Замість цього він вирішив придивитися до «хлопців зі сайту знайомств». Він сказав це з такою посмішкою, ніби хотів створити профіль на сайті несерйозно, а від нудьги.

Але я дуже добре його знаю, щоб зрозуміти, що йому далеко не все одно. Хлопці з Детройського ліцею набридли, тому що приховують свої близькі стосунки з ним. Юра ж, на відміну від багатьох, вже два роки не приховує своєї сексуальної орієнтації - до невдоволення придуркуватих батьків, які з тих пір відносяться до нього як до прокаженого.

Я буду лише за, якщо він знайде собі кого-небудь хорошого, хто позбавить його від цього брудного почуття таємниці. До того ж це відволікає мене від власних проблем, що якраз дуже до речі.

- Обов'язково потрібно три слова? - запитав я. Він заперечливо похитав головою. - Тоді... «миловидний хлопець, футбол, спортивний, шукаю гарячих зустрічей, блабла».

Він криво посміхнувся:

- Блабла - це те, що треба.

Я ковзнув ближче до нього, від чого джин-тонік розплескався і потік по руці. Вилаявшись, я витер його об штани і заглянув у телефон Юри. Побачивши начерк його профілю, я розсміявся.

Любов дається лише сміливимWhere stories live. Discover now