XXXVI

382 28 40
                                    

Мій партнер по хімії не з'являвся у школі з того самого дня, коли він перепросив за суботу. Через тиждень він таки з'явився на занятті. Це мене дратує, неважливо, наскільки жахливі мої справи вдома і на тренуваннях, я все ж ходжу в ліцей.

- Рада, що ви завітали до нас, - кажу я.

- Радий, що ви помітили, - парирує він, знімаючи темні сонцезахисні окуляри.

Марія Миколаївна заходить в клас. Мені здається, чи вона полегшено зітхає, коли помічає Назара?

Розпрямляючи плечі, вона говорить:

- Я збиралася дати вам тест сьогодні, але замість цього я змушу вас попрацювати в бібліотеці з вашим партнером. Термін здачі введення через два тижні.

Маша, Оля і я обговорюємо вчорашні тренування, поки ми йдемо в бібліотеку. Назар десь позаду розмовляє зі своїми друзями.

- Хочеш зустрітися після тренування? - питає Оля.

- Я не можу, мені треба додому. Мама створює якийсь новий проект, і попросила мене допомогти їй з вибором деталей.

Всі столи в бібліотеці виявляються зайняті, тому нам нічого не залишається, як знайти окремий куточок у секції науково-популярної літератури і сісти прямо на килим.

Я кладу свої книги поруч і помічаю, що Назар дивиться на мене. Таке відчуття, що якщо він буде продовжувати ось так на мене дивитися, він пропалить у мені дирку.

Я відповідаю на його погляд, двоє теж можуть грати в цю гру. Зовні він непроникний, але шрам над його лівою бровою говорить правду... він всього лише людина. Його футболка підкреслює м'язи, які можна отримати від важкої праці або постійно тренуючись.

Коли мої очі зустрічаються з його, поки ми сидимо тут, час завмирає. Його погляд обпікає мене, і я можу заприсягтися, що в цей момент він відчуває справжню мене. Ту мене, без гарної зовнішності, хорошої дівчинки із не менш хорошої сім'ї та успішної плавчихи.

- Що мені потрібно зробити, щоб ти пішла зі мною на побачення? - каже він.

- Ти серйозно?

- Я виглядаю так, як ніби я жартую?

Марія Миколаївна підходить до нас, рятуючи мене від необхідності відповідати.

- Я спостерігаю за вами двома. Назаре, ми сумували за тобою минулого тижня. Що сталося?

Любов дається лише сміливимTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon