XXVII

374 28 9
                                    

- Що? - Аня вигукнула так голосно, що, напевно, навіть у бібліотеці було чути її голос. Інша команда, почувши моє оголошення, лише розгублено кліпала очима.

- З цього моменту Назар Шевчук є членом оргкомітету, - повторила я так само спокійно, як і в перший раз.

Аня розреготалася. Дочекавшись, коли вона трохи заспокоїться, я продовжила:

- Будь ласка, коли він прийде, ведіть себе як зазвичай. - Промовляючи останню фразу, я помітила, як Женя вже щосили фарбувала губи блиском. Ніжно-рожевий колір відмінно підкреслює її світлу шкіру, як, втім, і будь-який макіяж. Женя класна і харизматична дівчина, яка завжди всіх зачаровує. Я могла б годинами на неї дивитися.

- А що? - запитала вона з невинною посмішкою. Я просто хочу виглядати добре, коли прийде Шевчук. - Вона послала мені повітряний поцілунок. Я закотила очі, але все ж зробила вигляд, ніби впіймала його і акуратно поклала в пенал. Решта членів команди засміялися.

- Чого Заставний хоче цим домогтися? - суворо запитав Стас, який був на клас молодший нас. Через бліду шкіру, проникливі очі і довге волосся він був схожий на вампіра - такий собі юний граф Дракула з чітко окресленими вилицями. Він вчиться в ліцеї завдяки стипендії та працює в нашій команді так само ретельно, як і ми з Аньою. - Ми звернемо його в нашу віру і наставимо на шлях схожий на істинний?

Аня фиркнула:

- Повір мені, звернення не допоможе.

Ось вона, причина, по якій Аня - моя найкраща подруга.

- Ho-Ho! - втрутилася Олеся. Не дивно, адже вона одна з найкращих подруг Віки Климюк, а значить - частина компанії Назара. До того ж вона терпіти не може нас з Аньою, і її дуже злить, що ми очолюємо комітет. Чому вона досі в комітеті? Не знаю, але можу припустити, що заради галочки в атестаті. Ніякого завзяття до роботи вона не проявляє.

- Як би там не було, - швидко сказала я, побачивши, що Аня вже готова заперечити, - він буде присутній на наших нарадах, подобається нам це чи ні. Я тільки хочу вас попередити. Він, крім усього іншого, відсторонений від футболу до кінця семестру.

Меланія присвиснула:

- Ого, Заставний взявся за нього всерйоз.

По аудиторії пробіг шепіт.

- Шевчук іншого не заслуговує, - сказала Аня. - Ми половину канікул планували вечірку «Знову в школу», а він своєю акцією все зіпсував. До того ж, Саші сьогодні довелося цілу годину вислуховувати причіпки Заставного.

Любов дається лише сміливимWhere stories live. Discover now