XXI

259 27 1
                                    

Півтори години по тому, ми всі виснажені і роздратовані, а наше тренування закінчено.

Поки я переодягалася, думала про те, що Назар Шевчук уже керує моїм життям у школі, а рік щойно розпочався.

Витягуючи шорти, я чую тук-тук-тук, це допомагає мені зрозуміти, що я не одна в роздягальні. Притискаючи шорти до грудей, я бачу, як через сусідню шафку виходить Аліна Кушнір.

О ні.

- Це мій щасливий день, - говорить вона, виглядаючи при цьому, як пантера, готова до атаки. Хоча у пантер не буває довгого світлого волосся... але у них точно є кігті. І кігті Аліни пофарбовані в яскраво-червоний колір.

Вона підходить ближче.

А мені хочеться відступити, яке там, мені хочеться бігти. Але я не тікаю, напевно, тому, що вона, скоріше за все, піде вслід за мною.

- Ти знаєш, - каже вона, викривляючи рот у посмішці, - мені завжди хотілося знати, якого кольору бюстгальтер у Саши Кравець. Червоний. Влучно. Впевнена, він коштує стільки ж, скільки твоя дешева фарба для волосся.

- Ти не про мою нижню білизну або фарбування волосся прийшла говорити, - відповідаю я, натягуючи футболку через голову. І ковтаю клубок у горлі, перш, ніж додати. - Ти прийшла, щоб надерти мені дупу.

- Коли повія кидається на мого хлопця, я захищаю територію.

- Мені не потрібен твій хлопець, Аліна. У мене не має на це часу.

- Ой, я тебе прошу, ніхто не відмовиться від нагоди бути з Назаром Шевчуком. Всі ми знаємо, чого вартує його п'ята точка. - У міру того, як вона говорить, вона злиться ще більше. Я у великих неприємностях. - Те, що ти залишилася неторканна після того випадку на парковці - заслуга виключно деяких людей, але їх тут не має, а я - є.

Я дивлюся на Аліну, поки вона підходить до мене. По-справжньому дивлюся на неї. Глибоко всередині вона знає, що для мене важливо зберігати той образ, який я виставляю напоказ, тоді як їй все одно, вона отримає те, чого хоче будь-яким методом.

- Відповідай, - кричить вона на мене і штовхає в плече. Я налітаю на шафку позаду себе.

Напевно, я не слухала, тому що я не знаю, що їй відповісти. Наслідки того, що я прийду додому з синцями і після бійки, нездоланні. Моя мати збіситься і звинуватить мене у всьому, що сталося, і у тому, що я це не запобігла.

Любов дається лише сміливимWhere stories live. Discover now