3. Konkurentas

2.4K 132 1
                                    

Pow. Margo.

Šeštadienis.

Markas su savo draugu planavo savo didžiulį vakarėlį. Visas miestas tarsi ant kojų pastatytas, nuo jų planų. Atvirai kalbant aš taip pat norėjau ten kaip kokia pelenė patekti ir sutikti savo princą. Deja mums mokykloje tiek užduoda, jog atrodo visą savaitgalį praleisiu prie pamokų. Iš pat ryto aš nuėjau į parduotuvę nupirkti mums reikiamų produktų. Dėdė Džeimsas su mano mama dar negrįžo todėl visi darbai nugulė ant mano pečių. Markas jau nuo vakar likosi pas savo draugą ir greičiausiai šiandien jau nebegrįž namo.
Netikėtai prie kasos sutinku savo draugę, ji kaip visada pirkosi sau šokoladą, o ko daugiau reikia iki tikros laimės.

-Labas, turi kokių planų šiandien?-Šyptelėjo ji man ir aš jai nuleidusi akis atsakiau:

-Aha, kaip visada mokysiuos, jau jaučiu kaip man mama galvą nuraus jei sužinos, kad neišlaikiau egzaminų!

-Vat kaip.-Sarkastiškai tarė.-O mūsų broliukas Markas ne padės?

-Deja, bet šiandien namuose aš būsiu visiškai viena! Jis greičiausiai duosis su savo mergom vakarėlyje!-Iškraunu produktus ant kasos ir pajaučiu jos keistą žvilgsnį ant savęs.

-Tu taip ramiai apie tai kalbi! O tu kartais nesiruoši ten irgi pati atsidurti?

-Keite, aš su juo ir taip neseniai susipykusi buvau! Žinai kaip jis įsiustų.

-Margo, tu kiekvieną naktį verki apsikabinusi pagalvę, o jis dulkina kitas mergas! Jam reikia paruošti siurprizą, tuo pačiu patikrinsim ir jo santykius su tavimi!-Nesiginčysiu ji buvo tiesiog genijus. Išeiname iš parduotuvės ir aš gudriai nusišypsau.

-Tai koks planas?

-Žinai Keviną?-Bandė man priminti patį populiariausią vaikiną mūsų mokykloje.

-Taip, žinoma tokio mulkio sunku nepažinoti.

-Vat būtent! Šitas mulkis gali priversti tavo nepaklusnų broliuką pavydėti! Jis man skolingas, vieną kartą aš jam daviau nusirašyti anglų kalbą, jei ne aš jis būtų gavęs nulį balų!-Didžiavosi ji savo pergale, bet netrukus aš supratau link kur ji suka.

-Eiti su juo? Jis toks šlykštus! Markas jį į sieną įmūrys!-Mes jau beveik priėjome prie mano taip vadinamo "dabartinio namo". Keitė kažkodėl labai nustebo.

-Va čia tai geras! Maža to, kad tavo brolis toks gražus, tai dar ir turtingas!

-Liežiuvį prikąsk! Žinotum ką jis daro su merginomis, tai nė per žingsnį prie jo nesiartintum!

-Eik jau!-Numojo ranka.-Aš viską atiduočiau, kad tik atsidurčiau tavo vietoje! Pala reikia gi tam šikniui paskambinti!-Išsitraukia ji telefoną, o aš ramiausiai atsidarau duris. Šiandien niekur nereikia skubėti, todėl paruošiu skanius pietus.

-Klausyk aš išpildžiau tai ko prašei! Dabar tu eisi su mano drauge į vakarėlį! Taip su ta pačia Mills! O kas tau nepatinka? Vienu žodžiu lygiai aštuntą! Jei apgausi, tai tu puikiai žinai kas bus!-Nuleidžia ji telefoną žemyn, o aš nenustoju juoktis.

-Ir kaip tu visa tai įsivaizduoji? Aš ir Kevinas? Jis, juk skaito mane moksliuke, nors matematikoje iš manęs nieko gero neišeis!-Užėjome vidun ir nuotaikos pasikėlimui pradėjome valgyti sausainius kuriuos mama kai tik paliko prieš išvažiuojant. Mano galvoje sukasi dabar tik vienas klausymas, ką man užsidėti kai eisiu į vakarėlį?

Mes sugaišome labai daug laiko vien tik prie mano išvaizdos. Ir kai galiausiai į veirdrodį pažvelgė mergina su trumpa mėlyna suknele, aš supratau, jog esu pasiruošusi.
Keitė liko priblokšta:

-Opa! Va čia tai išsiryškinai visas vietas draugute! Jei būčiau vaikinas tikrai tave įsitemčiau į lovą!

-Tikiuosiu jis manęs neužmuš.-Pasitaisau plaukus. Aš puikiai suvokiau, jog šis mano stilius šimtą kartų blogesnis, nei tas dėl kurio mudu susipykome.

-Nu nežinau nežinau, būtų gerai, kad mūsų Kevinas tavęs neįsimylėtų, tik įsivaizduok kas būtų.-Jai kaip visada patiko kelti intrigas. Mes dar šiek tiek pasimaivėme prie veidrodžio kaip netrukus išgirdome skambutį į duris. Ant aukštakulnių aš išdidžiai atidarau duris. Mano ausys iš karto išgirdo mūsų mokyklos "gražuoliuko" numestą komentarą:

-Mills? Čia tu? Klausyk mažute, gal geriau iš karto pas mane?

-Ei iškrypėli! Tavo misija palydėti pelenę iki baliaus, jei bandysi gudrauti, tai patikėk klasė sužinos nelabai malonų dalyką apie tave.

-Gerai merginos aš viską supratau! Mills, tu bereikalo tokią suknelę išsirinkai.-Jis kažkaip keistai į mane numetė žvilgsnį. Pirmą kartą jaučiu tokį energijos srautą. Pažiūrėsim kaip į visą tai reaguos mano broliukas.

Pow Markas.

Man ant kelių sėdi kelios merginos, mes šiek tiek atsiskyrėme nuo svečių, kad praleisti gerai laiką. Mano draugas Leo šiandien švenčia gimtadienį. Netrukus jis mane užpuolė savo klausymais:

-Markai, reikėjo vakarėlį surengti pas tave namuose! Ką bijai parodyti mums savo sesutę? Bijai, jog mes ją netyčia pagausim?

-Nejuokauk tu taip! Ji dar visai vaikas, nenoriu jos galutinai sugadinti.

-Eik jau Markai! Kam tu atsisakai nuo tokios tyros panelės? Jūs gi vistiek ne tikri brolis ir sesė, gali ją dulkinti kai tik užsinori!- Jo žodžiai mane visiškai sunervino. Patraukiu merginas nuo savo kelių ir sugriebiu jį už marškinių apykaklės.

-Ji mano sesuo! Mesk tas savo nešvarias mintis iš savo galvos! Margo ne tokia kaip visos šitos kalės, aišku tau?

-Aha "ne tokia", ypač kai rengiasi kaip kekšė ir duodasi su tuo vaikinu!-Po jo sakinio, aš lėtai pasuku galvą į šoną ir matau stovinčią savo sesę. Dieve mano! Jos suknelės, net negalima pavadinti suknele, kažkoks skuduras vos pridengiantis jos kūno dalis. Man net galva apsisuko, kai pamačiau vaikiną kuris uždeda jai ranką ant liemens. Ji visai su protu susipyko?

-Markai, aš jos noriu! Maldauju, tik vienai nakčiai!-Mano draugui net seilė išvarvėjo. Nieko nelaukiau ir nusivilkau švarką su kuriuo noriu uždengti ją. Šiandien jai tikrai bus riesta. Suspaudžiu kumščius ir patraukiu link tos saldžios porelės...

Ačiū, jog skaitote❤ Nepamirškite vote💛

NE GIMINAIČIAI(Baigta)Where stories live. Discover now