14.5

2.3K 106 4
                                    

Pow Markas.

Rytoj bus diena kurios aš net pakęsti negaliu. Na ir kam tėvas dar suplanavo tą kvailą šventę. Aš su malonumu tą dieną praleisčiau su savo sesute. Galvoje sukasi mintys kaip įeisiu į jos kambarį ir užbučiuosiu ją visą. Pasibeldžiu į jos kambario duris, bet nieks neatidaro. Tuo pačiu metu koridoriuje pasirodė teta Emilia:

-Tu pas Margo? Jos nėra. Ji išėjo pas kažkokią draugę. Sakė jos turi paruošti kažkokią svarbią kalbą ir negrįš iki vėlios nakties. Ah ta Margo!-Atsiduso teta ir man staigiai dingo nuotaika. Netrukus nusprendžiu jai paskambinti, aš jos taip ilgiuosi.

-Klausau! Siuze liaukis, kutena!-Garsiai juokiasi, o mane tai pradeda erzinti, jau geriau ta jos draugė pasitrauktų šalin.

-Meilute, o tu nebijai, kad aš atvažiuosiu ir gerai išpersiu kailį. Maža tikrai nepasirodys.

-O ką berniukas užsimanė sekso? Žinai, dabar ne tu man galvoje, aš čia linksminuosi su savo draugėmis!

-Ką? Tik nesakyk, kad...

-Kvailelis. Nors bendrai ko tikėtis, tu juk iškrypėlis.-Juokiasi, o aš jau mintimis nuiminėju jos drabužius. 

-Gerai, tada aš paskambinsiu Lorens ir Ashley, jos sugebės mane patenkinti. Iki!-Specialiai iššaukiu jai pavydą, o mano mintyse tik ji. 

-Gero tau dulkinimosi! O aš tuo tarpu eisiu paplepėti su Siuzės broliu, jis tikrai neatsisakys nuo tokios merginos kaip aš.-Jos balsas buvo toks nešvankus, aš ją vėliau gerai pamokysiu.  

-Jis jau lavonas, taip jam ir perduok.

-Markai tu neužmiršai? Mes gi tik žaidžiame.-Girdžiu kaip jos balsas įsitempia, o man suvirpėjo rankos, taip norisi ją paimti ir prirakinti antrankiais prie savo lovos. 

-Margo, prisiekiu kai tik tu vėl atsidursi mano miegamajame, aš už save neatsakau! Tu manęs dar nematei pikto.-Mano žodžiai pereina į grasinimus.

-Na tada broleli, aš negrįšiu! O rytoj pats galėsi valgyti savo tortą! Ate.-Užbaigia pokalbį ir padeda ragelį. Nieko nelaukęs surandu jos buvimo vietą, viso labo čia tik penkiolika minučių nuo mūsų namų. 

-Na laikykis Margo!.-Sėduosi į mašiną ir sustoju prie jos draugės namų. Specialiai dar ir paskambinau savo draugams, kad pagąsdinti mergiūkštes. Po dešimties minučių greta mano automobilio sustoja Leo ir Adamo mašinos. 

-Markai, kokio velnio? Šiandien lygtais šeštadienis. Žinai, su kokia merga susipažinau!

-Čia geriau! Atrodo šiame name daug karštų balandėlių. Jos tikrai nebus prieš jūsų kompanija. 

Išlipame iš automobilių ir judame link namo, nusprendžiau šiek tiek pajuokauti. Saldainiukas dar atsakys už savo žodžius, prasideda linksmybės. 

Pow Margo.

Mes tryse gulime ir žiūrime labai įtraukiantį, romantinį filmą, bet aš vienintelė kurios mintys sukasi apie Marką, aš jo taip pasiilgau. 

-Merginos, žiūrėkit jis ją tuoj pabučiuos. Margo, tave Markas užmuš.-Tarė man Siuzė ir ją netrukus palaiko Olivia:

-Broliukas kaulus sulaužys!

-Taip gana netrukdykit. Geriau valgykit sumuštinius.-Įsitaisau akimis į televizorių kaip netrukus visame name dingsta šviesa.

-Kas čia buvo? 

-Siaubas, ant pačios įdomiausios vietos!-Tapo labai nejauku. 

-Margo, aš bijau tamsos! Ką darysim?-Rėkia Olivia kaip beprotė ir mes netrukus išgirdome žingsnius. 

NE GIMINAIČIAI(Baigta)Where stories live. Discover now