16.Jis mano angelas...

1.9K 66 5
                                    

Pow Margo.

Jis nemyli manęs, aplamai kur aš žiūrėjau kai leidau jam prie savęs prisiliesti? Bėgu šaligatviu, ant manęs viso labo viena trumputė suknelė. Ką gali žmones pagalvoti? Aš išsikrausčiau iš proto? Šaunuolė Margo, pasiekei ko norėjai. Netikėtai už kažko užkliūnu ir krentu ant šalto asfalto. Man skaudu ir taip šalta, o svarbiausiai aš nereikalinga Markui. Prieš akis vis stovi ta Greisė, ji tokia graži, mudvi net nesulyginamos. Žiūriu į naktinį dangų, žvaigždės tokios ryškios. Aš taip norėčiau būti laiminga kartu su Marku. Ir pati liūdniausia dalis, kad mama mums tikrai neleis būti kartu. Margo, jis juk ją pabučiavo, kiek kartų kartoti, kad tu kvaiša. Akyse begalybė ašarų, be Marko aš nematau tikslo gyventi. Gal jis tiesiog pabijojo mane mesti? Jam tapo gaila savo mažosios sesers, kad ji netikėtai įsimylėjo. Greisė kitokia, štai tokia nuotaka jam puikiai tinka. Nieko broliuk, nereikia žemintis, aš netrukdysiu jūsų laimei. 

Žengiu į gatve ir matau kaip kažkokia mašina lekia milžinišku greičiu. Velniop viską, lai susirenka mane po to gabalėliais. Užmerkiu akis ir mintyse jau įsivaizduoju kaip patenku į kitą pasaulį. Deja, po kelių sekundžių išgirdau tik kaip automobilis susiduria su medžiu ir kažkokio vyro priekaištus:

-Tu apsirūkei? O kas jei aš laiku būčiau nesustojąs?-Iš mašinos išlipa aukštas blondinas su odine striuke. Iškarto matosi jog jis nori mane suplėšyti tiesiog vietoje. 

-O kas tavęs prašė sustoti? Aš beje noriu mirti. Ką, visai mižnius?-Prieinu prie jo arčiau ir iškarto susitinku su jo pavojingomis akimis. Jos mane verčia jaustis nejaukiai su kiekviena sekunde. 

-Leisk atspėsiu, dėl nelaimingos meilės? Ką, vaikinas metė?-Juokiasi praktiškai man į veidą, o aš apsikabinu save per pečius man buvo taip šalta, pakol jis man skaitys moralus, tai bus puiki proga susirgti. 

-Įsivaizduok, atspėjai. Jis manęs niekados nepamils. Todėl...

-Ir todėl tu kvaiša!-Pabaigia mano sakinį už mane ir nusiėmęs striukę užmeta man ją ant pečių. 

-O kas tau davė teisę mane įžeidinėti?-Priartėju prie jo savo veidu ir noriu nusivilkti striukę kaip jis ima juoktis. Jo plati šypsena neduoda man ramybės. 

-Atleisk nesusilaikiau. Eime į automobilį sušilsi, snieguole!

-Kaip tu mane pavadinai? Aš nesėsiu su tavimi į mašiną. Iš kur man žinoti, gal tu koks iškrypėlis.-Noriu jam atiduoti striukę ir jis nieko nelaukęs šnabžda man į ausį:

-Ne, aš maniakas, kuris laukia kol į kelią išbėgs kokia nors kvaiša ir lys man po ratais. Eime.-Prievarta pasodina mane į automobilį. Man jeigu atvirai vienodai, gali jis būt žudiku, vis vien aš neatsikratysiu skausmo savo širdyje.

-Štai išgerk.-Atidarė jis butelį viskio.

-Nenoriu. 

-Tu patyrei šoką, tau reikia. Nagi gerk sakau.-Jo balsas tampa daug griežtesnis ir aš nesiruošiu ilgai jam prieštarauti. Prisitraukiu butelį alkoholio prie savo lūpų ir jaučiu malonę šilumą.

-Iš tikrųjų palengvėjo.-Šypteliu ir toliau spoksau į šlapią kelią, tuo pat metu kai tik prasidėjo stiprus lietus. 

-Ir kaip galima nemylėti tokios gražios merginos?-Jo akys nusileidžia iki mano lūpų ir aš šiek tiek pasimetu nuo jo tokio klausymo. 

-Viskas labai sudėtinga, mudu brolis su sese ir viskas eina priešais mus. 

-Negi tikrieji? Nu jūs ir duodat.-Trinktelėjo man per petį jis. 

-Ne, jis mano pusbrolis, bet problema visai kitur.-Kaip man buvo skaudu prisiminti jo paskutinį bučinį ir tai kaip jis žiūrėjo į Greisę. 

-Kiek aš žinau pusseserę galima net vesti. Todėl, jei jis tave myli...-Bando užbaigti savo frazę, o aš tuo pačiu momentu prisimenu, kad esu Markui tuščia vieta.

-Ne, jis niekados manęs nepamils.-Kalbu taip lyg jau būčiau numirusi. 

Jis pasuka savo veidą į mane ir jo lūpos atsiranda taip arti manųjų, kad aš tiesiog apšalu.  

-Juk tai ne priežastis pulti po mašina, tu jauna ir graži. Aš net gi pasakyčiau velniškai graži. Prižadėk, kad daugiau taip nedarysi? Nes jei ne, tai aš tave pabučiuosiu.-Tai buvo gana juokingas grasinimas ir aš nesusilaikiusi nusijuokiau. 

-Man buvo taip skaudu, o tu tarsi atsiradai ir pasiėmei visą skausmą sau. Iš kur tu atsiradai?-Matau kaip jis užveda automobilį ir veža mane nežinia kur. 

-Pas tėvą atvažiavau, jis siūlo man pas jį gyventi, bet aš nenoriu. Beje aš Piteris, o tu kuo vardu? 

-Margo, o kur mes važiuojame?-Nenuleidžiu nuo jo žvilgsnio, įdomu ką jis sugalvojo. 

-Į viešbutį žinoma, aš ruošiuosi tave išprievartauti. Tau, juk yra aštuoniolika?

-Atidaryk duris.-Aš išties patikėjau jo žodžiais ir jis netrukus nusijuokė.

-Patikėjai? Tu tokia dar maža mergaitė. Į parduotuvę užsuksim ir prisipirksim daug maisto kurį valgysime mašinoje. Tu juk niekur neskubi?-Baksteli pirštu man per nosies galiuką. Jis privertė šiandien vakarą mane nusišypsoti ir aš jam labai dėkinga. Jau beveik penkios ryto, o mes sėdime ir juokiamės pas jį mašinoje. Jis man pripasakojo tiek anekdotų, kad bijau jog tuoj susprogs pilvas nuo tokio ištiso juokimosi. 

-Piteri liaukis. Prašau.-Įsidedu paskutinį burgerio kąsnelį į burną ir be proto užsimanau miego. 

-Na štai tu juokiesi. Žinai, tavo šypsena tokia nuostabi, aš pasakyčiau panaši į saulę!

-Aš turiu tau tokį keistoką klausimėlį, kaip toks simpatiškas vaikinas gali būti vienas? Tu susipykai su mergina?-Negalvojau jog šis klausymas kažkaip jį gali sužeisti. 

-Ji mane išdavė su kitu, aš norėjau jai pasipiršti, bet pasirodo ji paskutinė kekšė. Todėl aš tave puikiai suprantu. Dar burgerio?-Nuvalo trupinėlį nuo mano lūpos ir aš viduje jaučiu lengvumą apie kurį taip ilgai svajojau. 


Pow Markas. 

Aš išvijau Greisę iš namo, ji tarsi specialiai sugadino man vakarą. Teta Emilia skambino visoms Margo draugėms, nu nieko ji dar atsiims už tokį elgesį. Aš nenorėjau to bučinio, mano buvusi mergina specialiai viską suplanavo.   

-Džeimsai, aš daugiau negaliu, o kas jei ją užmušė?

-Sese, nusiramink! Ji tiesiog vaikšto kur nors. Tik neverk.-Ramina ją mano tėvas, o aš prieinu prie lango ir pastebiu staptelėjusią mašiną, iš kurios išlipa mano sesutė. Ji bučiuoja kažkokį blondiną į skruostą, o man visiškai senka kantrybė. Jos akys susitinka su manosiomis ir aš matau jose kažkokį mestą iššūkį. Na dar pažiūrėsime Margo, kuris kurį. 

NE GIMINAIČIAI(Baigta)Where stories live. Discover now